9 вересня 2021 20:06
4

Максим КАЛІНІЧЕНКО: "Хтось вважає "ДНР" і "ЛНР" якимись окремими державами. Я так не вважав і не вважаю"

Екс-півзахисник збірної України Максим Калініченко розповів, чи впливає його політична позиція на його життя в Росії.


- Ти дозволяв собі досить жорсткі заяви і про "ДНР", і про Крим, і про воїнів АТО. Всі - за Україну. Це якось впливало на твоє життя в Росії? Або в принципі це нормально проходило.


- На моєму житті це ніяк не позначилося. Що можна говорити про "ДНР", "ЛНР", і Крим? У кожного з нас є своя думка. Там своя думка. Хтось вважає "ДНР" і "ЛНР" якимись окремими державами. Я так не вважав і не вважаю. Я давним-давно абстрагувався від цих лобових схрещувань думок, тому що кожен залишиться при своєму, а нервів буде витрачено маса.


- Як нам далі жити з Росією? Як ти бачиш? Як людина, яка там живе і часто приїжджає сюди, і є українцем?


- Та ніяк не жити. Вона йде своїм шляхом, а Україна, я сподіваюся, дай Бог, піде і далі своїм шляхом. Це надовго. Я звичайно дуже хочу, щоб закінчилася війна. Дійсно хочу. Поки я не бачу, яким чином це буде зроблено, чесно, тому що кожну зі сторін ця тема якимось чином влаштовує, на мій погляд. На жаль, в політичному сенсі.


А заглиблюватися в те, у кого які на цій тему преференції - не збираюся. Мені набридло, так само, як і багатьом. Шкода тих людей, які залишилися без своїх будинків. Коли у людей було своє життя, і його відняли, за великим рахунком. У когось відняли взагалі життя, а у деяких відняли життя таке – будинки, бізнеси, середовище проживання. Це, звичайно, страшно. Хочу, щоб це швидше закінчилося. Щоб відновився дійсно мир. Але яким чином - я не бачу поки.

Живёт на раиссе, платит там налоги, на которые финансируется армия страны-агрессора, убивающая мирных жителей. Зачем здесь публиковать его?
":каждую из сторон эта тема каким-то образом устраивает, на мой взгляд. К сожалению, в политическом смысле". В точку, если имел в виду политиков
Якось не внятно. Якщо він там живе то все зрозуміло …
Сховати
Alexfootball, он там живет, но отстаивает проукраинскую точку зрения. Что на это говорит зрадометр?