9 вересня 2021 18:37

Рустам АХМЕДЗАДЕ: "В Азербайджані зараз велика увага до "Минаю"

На цьому тижні Рустам Ахмедзаде відіграв у відборі до Чемпіонату світу-2022 за Азербайджан.


«Минаєць» розповів про свою поїздку.



- Все сподобалось, все було на дуже високому рівні. Шикарні стадіони, багато вболівальників на трибунах – тільки в Дубліні прийшло десь 30 тисяч, коли ми грали з Ірландією. Атмосфера казкова. Та і рівень гравців дуже хороший – вони грають в АПЛ, в топ-чемпіонатах.


Чому зіграв тільки один матч? На гру з Люксембургом не потрапив у заявку, адже прилетів з Ужгорода доволі пізно, гра з «Шахтарем» була доволі важкою, виснажливою. Тренерський штаб її бачив, тому вирішили дати мені відновитися і краще підготуватися до Ірландії. Вже в тій грі я сподобався Де Б'язі, він похвалив мене за гру. І в інтерв’ю про це говорив. Але наприкінці гри отримав невелике ушкодження. А через нього мене вирішити не заявляти вже на гру з Португалією.


Так, я мав момент з Ірландією. Декілька разів його передивлявся. Мав забивати. Треба відпрацьовувати такі моменти, краще їх реалізовувати. Так, три матчі, 1 очко всього у нашої збірної. Думаю, що в Азербайджану ще все попереду. У нас хороша команда, є шанси грати краще. Думаю, ми ще візьмемо очки.


В Азербайджані зараз велика увага до «Минаю». Багато фанатів пишуть мені, кажуть, що слідкують за матчами, вболівають за нас. І це приємно.


Фото - офіційна сторінка «Минаю» в Facebook