8 вересня 2021 18:00

РЕНАН: "Було кілька пропозицій з Європи, але вирішив перейти в "Колос"

Новачок "Колоса" Ренан прокоментував перехід в коваливський клуб.


- Цього літа ти покинув "Львів", змінивши його на "Колос". Як виник такий варіант, і чому зважився на цей крок?


- Це не спонтанне рішення, адже ми вже давно вели переговори, які за підсумком втілилися в життя. Звичайно, мені сподобався план розвитку кар'єри, який показали в ковалівському клубі. Все добре склалося, тому, думаю, все буде добре.


- До цього ти їздив грати в чемпіонаті Португалії. Зараз варіантів з Європи не було, або "Колос" - більш цікавий проект?


- Португальський чемпіонат багато чому мене навчив за той короткий час, що я там провів. Нічого поганого про нього сказати не можу.


Звичайно, у мене було кілька пропозицій з Європи, але я прийняв рішення залишитися в Україні і підписати контракт з "Колосом". Бо вже адаптувався до української Прем'єр-ліги, де почуваюся дуже комфортно.


- Чи подобається тобі Українська Прем'єр-ліга? Міг би порівняти її з чемпіонатом Португалії?


- Так, мені щиро труїться місцевий чемпіонат. Тут багато сюрпризів протягом усього сезону: кожна команда здатна здивувати в будь-який момент. Інтрига живе до останнього туру.

Що стосується Португалії, то, думаю, у них ліга більше заточена на тактику. Вона більш тактична і трохи інтенсивніша, ніж українська прем'єр-ліга. Але, що хочу зауважити, обидві Ліги прогресують і ростуть рік від року – - сказав Ренан.


Фото: ФК "Колос"