7 вересня 2021 14:04

Тренер збірної Чехії: "Україна перебуває серед лідерів європейського футболу"

Фото - Depositphotos.com


Напередодні контрольного матчу з Україною помічник наставника збірної Чехії Ярослава Шилгавого Іржі Хитри розповів про значимість цього протистояння. Про це повідомляє офіційний сайт Футбольної асоціації Чехії, пише zbirna.com.


«Ми не плануємо грати повністю резервним складом, хоча кілька з найбільш завантажених у клубах гравців отримають перепочинок. Поєдинок з чвертьфіналістом Євро-2020 ми розглядаємо як відмінний тест після матчу відбору ЧС-2022 з Бельгією (0:3). Для нас це значимий матч.


Україна перебуває серед лідерів європейського футболу. Вона доводить це вже довгий час, вона показала це на Євро-2020. Ми очікуємо складний поєдинок у спортивному аспекті.


Перед зустріччю з українцями, у вівторок, ми проведемо відновлювальне тренування. Ми не хочемо зараз сильно навантажувати гравців, щоб уникнути травм по максимуму. Але ми сподіваємося продемонструвати більш високу якість гри, ніж в матчі з Бельгією», - сказав Іржі Хитри.


Нагадаємо, товариський поєдинок між збірними Чехії та України відбудеться завтра, 8 вересня, в Пльзені на стадіоні Дусан Арена. Початок зустрічі о 21.45.