3 вересня 2021 10:55
1

Алексей АНДРОНОВ: "Не вижу абсолютно никаких вариантов у сборной Украины устоять в матче с Францией"

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч кваліфікації до чемпіонату світу 2022 року Україна – Франція.


- Збірна України свій черговий матч проводить проти французів. Поки що Україна має великі проблеми – всі матчі у відбірковому циклі завершилися внічию, в тому числі й два поєдинки з Казахстаном.

Зміна тренера не особливо на щось вплинула, та й не могла, тому що Олександр Петраков з дорослими командами у своєму житті практично не працював. Велике питання, чи зможе він дати цій збірній щось, крім вбудовування до складу тих молодих футболістів, які грали у нього на молодіжному рівні.

Французи теж не виграли у своєму останньому матчі. Для них це неприємна історія через те, що це вже друга нічия з суперником, який поступається у класі. Мені здається, що на матч з Україною вони вийдуть гранично налаштованими. Не бачу абсолютно ніяких варіантів у збірної України встояти в цій зустрічі.
То есть для Андронова проблема не в том, что Петра ков со сборной два дня работал, а в том что на взрослом уровне не тренировал? Ясно понятно