1 вересня 2021 15:37

Игорь ЦЫГАНЫК: "Казахстан должны побеждать, лишних вопросов не возникает"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч кваліфікації до чемпіонату світу 2022 року Казахстан – Україна.


- Казахстан ми повинні перемагати, зайвих питань не виникає. Якщо ми прагнемо вийти на чемпіонат світу, то потрібно брати три очки. Без цього пробитися на мундіаль буде дуже складно.


Є негараздами з нападниками та воротарями. Сподіваємося на П’ятова. Ще один нюанс – штучне поле. Повірте мені, це дуже велика проблема. Хто недооцінює цей фактор, той не дуже розуміється, що таке футбольна гра.


Можу сказати, що клас футболістів збірної України набагато вищий. Отож вважаю, що українці спокійно переможуть та відзначаться принаймні двічі, забивши в кожному з таймів.


Не думаю, що Петраков робитиме суттєві зміни. У футболістів є «м’язова пам’ять», яка зберігає всі напрацювання за останні п’ять років.


Думаю, що футболісти, які виступали на чемпіонаті Європи, виходитимуть у тому ж самому розташуванні. Можливо, Олександр Васильович зіграє в три центральних оборонці, спробує наситити фланги, щоб пройти насичений захист суперника.