7 травня 2021 11:38

Александру Шпакову – 75. Поздравления от Игоря Суркиса

Сьогодні виповнюється 75 років головному тренеру середніх і молодших вікових груп динамівської ДЮСШ, Олександру Олександровичу Шпакову.


Олександр Шпаков – тренер-легенда школи «Динамо», який уже не один десяток років виховує юних футболістів, а його учні у свою чергу стають легендами українського і світового футболу, серед яких і володар «Золотого м'яча 2004» - Андрій Шевченко.


Від імені «Динамо» ювіляра привітав президент клубу Ігор Суркіс.


Шановний Олександре Олександровичу!


Від мене особисто та від усієї динамівської сім'ї прийміть щирі вітання з нагоди Вашого ювілею!


Ваша місія у футбольній екосистемі особливо важлива – саме від Вас, як дитячого тренера, залежить, чи засяє на футбольному небосхилі чергова зірочка, чи запалає в очах юного обдарування іскра, яка приведе його до вершин футбольного Олімпу.


Футбольна Україна знає Вас як тренера, який зумів виховати не одне покоління футболістів, які блискуче виступали як на стадіонах нашої країни, так і за її межами. Безумовно, осібно в цьому списку стоїть унікальний талант – Андрій Шевченко, якому саме Ви дали путівку в професійний спорт, що привело його до завоювання чималої кількості трофеїв і визнання найкращим футболістом Європи.


Але і крім Андрія, який став гордістю нашої країни, на Вашому рахунку десятки, сотні вдячних футболістів, чий шлях у професіонали починався зі знайомства з Вами.


За роки своєї роботи Ви залишили яскравий слід в історії українського футболу, Ваша тренерська діяльність є прикладом якісної та успішної роботи футбольного фахівця.


Від щирого серця бажаю Вам здоров'я, щастя Вашій родині, натхнення і сил, творчого довголіття!


З повагою,

президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс


Фото - ФК «Динамо»