24 квітня 2021 13:06

ДЮФЛУ U-17. Элит-лига. ДЮСШ "Карпаты" - "Динамо" 2:0

У суботу 24-го квітня, у 5-му турі другого етапу Еліт-ліги ДЮФЛУ динамівці зустрілися у гостях з командою ДЮСШ «Карпати», яка розташувалася на четвертому місці у нашій групі.


Обидві команди розпочали гру доволі активно, запропонувавши одна одній високий темп та атакуючий футбол.


Доволі швидко почали виникати гольові моменти. У складі динамівців першими перевіряли голкіпера львів’ян Приходько та Пастух. Небезпечно бив з далекої відстані Михайлів, проте з його потужним ударом Герета впорався.


На висоті був і голкіпер «Динамо» Ісаченко, який кілька разів виручав свою команду.. Найнебезпечнішим був удар з близької відстані у виконанні Русяка у кут. Проривався до воріт і Боцьків, але його удар був невлучним. На перерву команду пішли за рівного рахунку.


А щойно почався другий тайм, як господарі поля відкрили рахунок. На 47-й хвилині атаку з лівого флангу через центр на правий продовжив Столярчук, а замкнув Боцьків, який сам опинився перед воротами Ісаченка.


За кілька хвилин Уваров опинився на газоні у штрафному львів’ян під час небезпечної атаки «Динамо», проте арбітр не зафіксував порушення правил. «Біло-сині» кинулися в атаку великими силами, проте львів’яни всім складом відійшли в оборону, не даючи динамівцям завдавати удари по воротах ні з гри, ні після стандартів. За кілька хвилин той самий Уваров вдало загострив гру, обвівши суперника на лінії поля біля воріт «Карпат», проте на його простріл не відгукнувся партнер. Знову здалеку бив Михайлів, проте цього разу не влучив у площину.


Час спливав, динамівці створювали небезпечні моменти, виконали чимало стандартів, підбиралися впритул до воріт, проте атакам киян не вистачало то завершальної передачі, то удару по воротах.


А львів’яни своїм гольовим моментом скористалися повною мірою. На 89-й хвилині лвий захисник Важинський прорвався до штрафного майданчика киян з лівого флангу, обігравши кількох захисників, та потужного з гострого кута пробив у дальній верхній кут. 2:0 - перемога львів'ян.


ДЮФЛУ. Еліт-Ліга. U17


ДЮСШ «Карпати» - «Динамо» - 2:0 (0:0)


«Карпати»: Герета (к), Слюбик, Товарницький, Добрянський, Важинський, Федор, Русяк, Петришин, Боцьків (Вербинський, 80), Федор (Михальчук, 66), Столярчук (Касарда, 60).


«Динамо»: Ісаченко, Пономаренко, Канаєв, Павленко, Чубатий, Михайлів, Пастух, Подоляк, Приходько (Ганжола, 54), Давлатов (Кілєвий, 68), Уваров.


Голи: Боцьків (47), Важинський (89)


Попередження: Русяк (42), Петришин (74), Михальчук (84) – Ганжола (82), Подоляк (90+1)