11 березня 2021 08:29
2

Игорь ЦЫГАНЫК: "Мне интересно, как поведет себя Мирча Луческу - выпустит ли он основных игроков в матче с "Вильярреалом"?"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч Ліги Європи «Динамо» – «Вільярреал».

- Складна буде гра. «Динамо» зараз б’ється на три фронти, а клуб немає такого кадрового потенціалу, щоб виграти такі перегони. Проте кияни не здаються.

Мені цікаво, як поведе себе Луческу. Чи поставить Мірча основних гравців на першу гру з «Вільярреалом»? Наступний матч дуже важливий – з «Зорею» на виїзді в чемпіонаті. Це визначальний поєдинок у боротьбі за чемпіонство. Якщо кияни переграють луганців, я говоритиму про те, що «Динамо» дуже близьке до чемпіонства.

Я думаю, що динамівці гратимуть дуже обережно з «Вільярреалом» вдома та намагатимуться не пропустить. Це найважливіше завдання. Так, як це було з «Брюгге».

Прогнозую, що гра завершиться внічию і без забитих м’ячів.
Звісно випустить, де ви бачили від нього ротацію, навіть якщо Буяльський травмується, замість нього буде грати його голограма.
Сховати
Zubastik, Буя на разі один ключових гравців. Два роки назад навіть не вірив в таке.