1 серпня 2020 17:30
1

"Ворскла" заявила о готовности принимать международные матчи на стадионе им. Бутовского

На жаль, полтавська спортивна гордість, «Ворскла», за підсумками минулого, доволі важкого та неоднозначного, сезону не зуміла потрапити до групового етапу Ліги Європи. Щастя було таким близьким, та, як ви всі пам’ятаєте, команда Юрія Максимова у відчайдушній фінальній битві за Кубок України поступилася київському «Динамо» у серії післяматчевих пенальті.

А втім, домашня арена полтавського клубу, яка досі нудьгує без глядачів, уповні готова до проведення ігор найвищого європейського рівня.

«За рахунок суттєвих спонсорських інвестицій у сезоні 2018/2019 ми реконструювали стадіон, - говорить віцепрезидент Ворсклян Олег Лисак, - та привели його у відповідність до всіх вимог експертної комісії УЄФА, отримавши 4 категорію».


Клубний персонал ФК «Ворскла» має досвід організації матчів найвищого рівня та готовий сприяти в цьому українським клубам, що представляють нашу державу на євроарені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що УАФ вирішила внести стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського до переліку арен, що можуть прийняти товариські матчі збірної України в період з 2020 по 2022 роки.

Це добре! Півтори години автомобілем!