5 лютого 2020 19:53

"Динамо" - "Олимпия" 5:0. Отчет о матче

У першому контрольному матчі на завершальному тренувальному зборі в турецькому Белеку київське «Динамо» розгромило лідера чемпіонату Словенії – «Олімпію» з Любляни.


Хоч тренерський штаб «біло-синіх» і задіяв всіх гравців, які були в їхньому розпорядженні, але, на відміну від першого збору, футболісти вже проводили на полі більше ігрового часу. Також варто звернути увагу на той факт, що до участі в матчі були залучені гравці молодіжної команди – Романчук, Мащенко та Сухоручко (а також Сирота, який другий збір проводить із першою командою).


Доволі швидко динамівці вийшли вперед – після подачі до штрафного майданчика удар Буяльського було заблоковано, але Віталій з другої спроби таки доправив м’яча у ворота. Незабаром підопічні Олексія Михайличенка перехопили м’яча на половині поля суперника, Сидорчук класним пасом вивів на ворота Вербича, й словенець точним ударом поцілив у кут воріт, засмутивши своїх земляків.


Після перерви свою настирливість продемонстрував Русин, який з’явився на полі з початку другого тайму. Назарій запресингував голкіпера, змусивши того помилитися, й м’яч від ноги нападника залетів до сітки воріт. Нарешті, остаточний рахунок «біло-сині» встановили в остання десятихвилинку – спочатку де Пена класним ударом зі штрафного метрів із 27-ми поклав м’яча в дев’ятку воріт суперника, а перед самим фінальним свистком Романчук зорієнтувався у штрафному майданчику та поцілив у ворота після подачі з кутового, забивши свій перший м’яч за основний склад «Динамо».


5:0 – більш ніж упевнена перемога динамівців і хороший початок другого навчально-тренувального збору.


Другий тренувальний збір у Белеку, перший контрольний матч


«Динамо» – «Олімпія» – 5:0 (2:0).


«Динамо»: Бущан (Бойко, 46) – Кендзьора (Караваєв, 67), Попов (Сирота, 67), Кадірі (Романчук, 67), Миколенко (Піварич, 67) – Сидорчук (Андрієвський, 67), Шепелєв (Мащенко, 46), Дуелунн (Сухоручко, 67), Вербич (де Пена, 67), Буяльський (Шапаренко, 67) – Соль (Русин, 46).


Голи: Буяльський (10), Вербич (27), Русин (54), де Пена (81), Романчук (90+1).