11 листопада 2019 11:48

Денис ГАРМАШ: "Такие матчи, как правило, играют до одного гола, до ошибки"

Півзахисник "біло-синіх" прокоментував матч проти "Шахтаря" в Харкові.


- Гра була цікавою для глядачів, експертів. Для нас вона була дуже значущою. Зустріч видалася емоційною, ніхто з суперників не поступався на полі один одному. На жаль, результат не на нашу користь.


- Відставання від "Шахтаря" дуже велике. Чи реально взагалі його відіграти?

- Так, 13 очок це дуже багато. Але ми будемо грати в кожному матчі на перемогу, а вже в кінці сезону будемо дивитися на турнірну таблицю.


- Що змінилося після кубкового матчу?

- Такі матчі, як правило, грають до одного голу, до помилки. Серйозних помилок з нашого боку не було. Стандарт призвів до голу, а там вже важко було переламати хід гри. В кінці матчу, після вилучення суперники вже падали на газон, тягнули час, аби перемогти за всяку ціну. Ми це не використали.


- Що сталося на фанатському секторі?

- Я був далеко від епізоду, за центром поля. Тільки побачив потім, що Тайсон побіг до наших уболівальників, а арбітр побіг за ним. Потім арбітр вивів команди з поля, а коли всі повернулися, Тайсону дали червону картку.


- Це був четвертий матч "Шахтаря" і "Динамо" у сезоні. Наскільки він відрізнявся від перших трьох?

- В принципі, практично однакові ігри. Наші матчі граються до голу, зараз немає таких результатів, як 2:0, 3:0. Завжди виходять хороші, цікаві зустрічі.


- Наскільки важко тобі було включитися в гру, вийшовши на заміну в такому матчі?

- Все нормально, я вийшов зі свіжими силами, зіграв на позиції під нападаючим. Ми повинні були більше чіплятися за м'ячі і забити гол, але не вийшло.