1 листопада 2019 15:51

Николай МИХАЙЛЕНКО: "VAR - это справедливо. Могло быть и против нас, но сегодня повезло нам"

Півзахисник "Динамо" U-19 Микола Михайленко прокоментував журналістам нічию у матчі чемпіонату з "Карпатами" (2:2).


"Була важка гра. Ми знаємо цього суперника, вони завжди б'ються. Я вважаю, що ми грали непогано, контролювали м'яч, у нас було багато моментів. Просто не вдалося їх реалізувати. І пропустили. Як кажуть, не забиваєш ти - забивають тобі. Відігралися. Але не вистачило нам, щоб забити ще.


У першому м'ячі винні, думаю, півзахисники. Не дограли, понадіялися один на одного. У другому м'ячі також неправильно трохи зіграли, не ті позиції вибрали. Розберемо. Адже помилки завжди будуть. Головне - зробити правильні висновки.


Тренери нам казали більше подавати у штрафний майданчик суперників. Коли забивали наш перший гол, Надольський опинився у потрібний час у потрібному місці і забив.


Пенальті після VAR? Там начебто була подача, і м'яч в руку влучив захиснику, щось таке. Ми апелювали до арбітра, а потім йому підказали. Я вважаю, що це справедливо. Так могло бути і проти нас, але сьогодні нам пощастило. Перед матчем арбітр пояснював нам, як він буде діяти під час того чи іншого моменту. Наприклад, коли гол, офсайд чи рука, то йому скажуть у мікрофон, і він потім перегляне момент на екрані, якщо він спірний. І після цього прийме рішення.


У нас було багато моментів. Ще у першому таймі на перших хвилинах могли забити три м'ячі. Але реалізація у нас останнім часом накульгує. Будемо працювати, і нас має прорвати. Дуже на це надіємося.


Дискваліфікація Костюка? Я не думаю, що це пов'язано з тим, як ми зіграли. Ми завжди граємо за тренерів. Неважливо, де вони: на трибуні, на лаві запасних. Ігор Костюк з трибуни нам підказував. Щодо матчу з ПАОКом, то хочемо показати хорошу гру. Сподіваємося, прийде багато вболівальників", - сказав Михайленко.