4 серпня 2019 18:39

Виталий КОСОВСКИЙ: "Сложно проиграть два матча. Но, думаю, "Ворскла" на верном пути"

«Десна» здобула історичну, першу аж з 1993 року перемогу над полтавською «Ворсклою». На післяматчевому преспідході головний тренер полтавчан Віталій Косовський розповів про причини поразки, другу гру за основу молодого Челядіна та про психологію.


– Мати у якомусь сенсі перевагу – це не значить, що можна виграти гру. Створюючи моменти, звісно, не вистачає реалізації. Потрібно у завершальній стадії ставити крапку, тоді й протягом матчу може бути все зовсім по-іншому. Але, на жаль, реалізація, й, десь, удача, сьогодні відвернулися від нас.


– З чим пов’язана поява Челядіна наприкінці гри?


– Заміна по позиції. Ми маємо подивитися та переконатися, що він може нам допомогти. Тому за рахунку 0-2 дали можливість хлопцю себе проявити, відчути ритм гри. Він вийшов вже вдруге. Молодець, в якихось епізодах боровся до кінця. Тож нехай рухається, працює.


– Не дуже вдалий старт для «Ворскли». Чи є у Вас думки як зібрати команду психологічно, й чи думаєте Ви про ротацію складу?


– Звісно складно програти два матчі. Це позначається на психології. Але, думаю, ми на вірному шляху. Працюємо, зробимо висновки, й, думаю, все буде на відповідному рівні. Треба рухатися уперед.