13 травня 2018 11:24
1

Текст официального заявления "Вереса" по поводу отравления футболистов и просьбы перенести матч с "Шахтером"

Рівненський «Верес» у неділю, 13 травня, не зіграє у Харкові матч 31 туру проти донецького «Шахтаря». Причина – харчове отруєння 9 футболістів, що не дає їм можливості взяти участь у поєдинку. Оскільки здоровими станом на сьогодні залишилося усього 9 гравців, керівництво клубу не вбачає можливості взяти участі у грі. Відтак, прийняте рішення повертатися до Львова.


Сьогодні о 17:00 команда залишила Харків. При цьому у «Вересі» вважають ці обставини форс-мажорними, адже клуб не міг передбачити цієї ситуації, і в короткий термін не мав можливості усунути наслідки цих обставин. Нагадаємо, згідно з п.16 ст.9 Регламенту змагань «У разі виникнення форс-мажорних обставин рішення щодо дати проведення матчу ухвалює Дирекція». Клуб надіслав відповідного листа до Дирекції УПЛ (копії до ФФУ та Спортивно-медичного комітету ФФУ), в якому звертається щодо переносу матчу на пізніший термін, а саме після останнього туру цього сезону, 20 травня.


Також «Верес» надіслав листа до ФК «Шахтар», в якому висловив сподівання на розуміння та бажання здобути перемогу у спортивній боротьбі.


Інформаційна служба НК «Верес»

Наше фуфууууу обслуговує тільки шлюхтьор.
На всіх інших, нвіть на клуб кума Хахльова, вони давно наклали !кучу".