16 листопада 2017 15:12

"Динамо": Кравец и Гармаш тренируются по индивидуальной программе, Шапаренко работает с первой командой

У четвер, за дві доби до матчу 16-го туру УПЛ «Зірка» - «Динамо», столичний клуб провів планове тренування, участь в якому взяли всі прибулі з розташувань національних і молодіжних збірних гравці.

Після дощового тижня до Києва повернулася хороша погода, і хоча променями сонця поки не радує, перебувати на свіжому повітрі - одне задоволення. У гарному настрої футболісти виходили на відмінної якості тренувальне поле, жартами піднімаючи один одному настрій. Всього в тренуванні взяли участь 19 футболістів. Розминка, відпрацювання тактичних схем, теніс-бол, завершилося заняття в розташованому по сусідству манежі виконанням комплексу спеціальних фізичних вправ.


У тренуванні взяли участь всі задіяні в збірних футболісти, останніми з Шотландії повернулися Артем Бєсєдін та Володимир Шепелєв, з Угорщини - Тамаш Кадар. З молоді відзначимо участь у занятті Віталія Миколенка та Миколи Шапаренка. У той самий час, за індивідуальною програмою займалися Денис Гармаш і Артем Кравець, їхня участь в матчі проти «Зірки» під питанням.


Що стосується планів «Динамо» на найближчі два дні, в п'ятницю в обід команда проведе на клубній базі тренування, а в другій половині дня вилетить до Кропивницького. Матч УПЛ «Зірка» - «Динамо» відбудеться 18-го листопада на стадіоні «Зірка», початок о 14:00.