21 квітня 2017 11:12

Областные Федерации поддержали Павелко на выборах президента ФФУ

В низці регіональних футбольних федераціях відбулися засідання, присвячені майбутньому Конгресу Федерації футболу України.


Зокрема, питання про висунення кандидата на посаду керівника ФФУ розглянули в донецькій, запорізькій, луганській, херсонській, закарпатській та кримській організаціях. Всі п’ять федерацій вирішили підтримати на майбутніх виборах президента ФФУ чинного керівника організації Андрія Павелка.


Нагадаємо, що на території цих регіонів і з ініціативи Федерації футболу України проходить низка заходів, спрямованих на підтримку та адаптацію до нових умов життя дітей-переселенців з зони АТО та анексованого Криму. Зокрема, в ці дні ФФУ спільно з міжнародною організацією UNICEF проводить дитячий футбольний турнір, в якому беруть участь близько 5 тис школярів. Паралельно тут проходять соціальні фестивалі «Відкриті уроки футболу» та «Грай в гостях, грай всюди», в рамках яких для дітлахів організовують майстер-класи, турніри та спортивні конкурси з подарунками.


Раніше кандидатуру Андрія Павелка на майбутніх виборах президента ФФУ вже підтримали представники Рівненської, Тернопільської, Харківської, Дніпропетровської, Київської, Львівської, Черкаської, Закарпатської, Чернівецької та Житомирської областей.