25 вересня 2015 19:19

Звезды эстрады сыграют благотворительный матч с бойцами полка "Азов"

29 вересня у Києві на стадіоні "Оболонь" відбудеться унікальний футбольний матч між бійцями полку «Азов» та футбольним клубом «Маестро». Добровольці полку «Азов» зіграють у футбол із зірковою футбольною командою «Маестро» на одному зі стадіонів Києва. Захід проведуть Всеукраїнський Альянс Бійців та Волонтерів АТО та Цивільний Корпус полку «Азов».


Футбольний клуб ФК «Маестро» об'єднує яскравих представників української естради, кіно, телебачення і бізнесу, небайдужих до даного виду спорту. Під час даного турніру зіркову команду представлять Олександр «Фоззі» Сидоренко, Андрій Джеджула, Вадим Олійник, Олександр Павлік, Ігор Грохоцький, Олександр Кривошапко, Микола Коваль та інші.


Головним тренером команди «зірок» є Віктор Леоненко — Заслужений Майстер спорту, гравець київського «Динамо» та Збірної України періоду легендарного Валерія Лобановського.


Проведення такого матчу демонструє, що в умовах війни представники усіх верств українського суспільства мають єднатися заради миру в Україні й разом втілювати нові і корисні для країни ідеї.


Початок матчу о 15:00.


Вхід на матч для всіх безкоштовний!