28 лютого 2015 10:35
4

Виктор ВАЦКО: "Большое будущее Буяльского зависит только от него самого"

Известный телекомментатор Виктор Вацко на своей конференции Matchday прокомментировал прогресс хавбека киевского "Динамо" Виталия Буяльского.

"Свою обдарованість Буяльський демонстрував, ще виступаючи за дубль Динамо. Оренда в Говерлу дуже пішла йому на користь - він там змужнів, понюхав пороху дорослого футболу. На мій погляд, уже в Ужгороді він підтвердив ті аванси, які видавали йому фахівці раніше, і був однією із найяскравіших світлих плям у творчій складовій гри Говерли.

Я мав інформацію, що Буяльський готується грати у стартовому складі у Києві проти Генгама, ще напередодні матчу. І єдине чого бажав Віталію, - впевнено увійти у гру, не припуститися браку у перших діях з м'ячем.

Його техніка, швидкість, здатність виконувати величезний обсяг роботи - все це було відомо.

Зрештою, подолати мандраж (а я не вірю, що хвилювання перед матчам не було) Буяльському вдалося блискуче. І в перші хвилин 25 матчу, на мій погляд, він відіграв просто супер. Та й матч в цілому Віталієві дуже вдався.

А велике майбутнє Буяльського залежить лише від нього самого. Думаю, вчора за свій шанс він вхопився. Але тільки лише вхопитися - замало. Триматися значно важче. Сподіваюсь, у нього вийде", - написал Вацко.

В Буяльский уже давно нравится своей игрой! Успеха!
Буяльский очень понравился,но рано восхвалять парня и пророчить ему "боооооольшое будущее".Хотя похвалить за матч с Генгамом надо.
Интересно, сколько Буяльский ТТД с Генгамом сделал
Сховати
Не більш як Рибалка.