30 грудня 2015 10:09

Константин АНДРИЮК: "Ярмоленко и Коноплянка должны были менять чемпионат еще вчера!"

Відомий спортивний журналіст Костянтин Андріюк відповів на запитання читачів в своїй конференції на сайті FootBoom.com.

- Как думаете, кто тянет сейчас Динамо на верх, Ребров или Рауль. Кто из них Лобановский, а кто Базилевич?

- Питання дещо провокативне! ;-)

Не хочу свідомо на когось чіпляти дочасні висновки.

Дайте Реброву сезон попрацювати, давайте подивимося на результати.

Так, подейкують Рауль виконує великий об"єм роботи. Але ж Ребров вочевидь не сидить и каву не п"є :-))))

Значить - вчиться! Значить і свої результати даватиме!

Динамо тягне догори позитивний мікрокклімат всередині колективу. Те, що не організував Блохін, те що вдалося Реброву!

- Назвіть будь-ласка свою команду-мрію. Чи вважаєте ви, що Ярмоленку і Коноплянці пора змінювати чемпіонат, щоб продовжити свій розвиток? Чи є такий тренер, який справив на вас дуже сильне враження?

- 1. Та не має такої. Я взагалі не люблю когось вивищувати! Але давайте, нехай це буде - збірна України-1999. Ну класна ж була команда! І, чесно, шкода Йожефа Сабо! От вийшли би на те ЧЄ-2000, країна би пораділа та й в тренера була би пам"ять і заслуга!

Коли із Йожефом Йожефовичем спілкувався без камер і мікрофонів приємно вражався, наскільки позитивна і приємна людина! За таких просто хочеться вболівати!!!

2. Знаєте є притча! Жінка прийшла до царя Соломона і каже: "моїй дитині вже рік. Соломоне, ти такий розумний, підкажи прошу коли почати її виховувати, щоб вона була розумною? порядною, етс ... А Соломон їй - жінко, маю тобі зізнатися ти запізнилася рівно на один рік!"

Так і Ярмоленко і Коноплянка! Вони мали змінювати чемпіонат - вчора! Але ніколи не пізно виправитися! ;-)

Можна ж перейти в клуб-середняк топ-чемпіонату і якщо гравець - талант, він і за сезон так розкриється, що його купить однозначно хтось із грандів! Але в наших гравців же ж менталітет - ви щооооооо! Середняк???? Так це ж ЗП менша і як я - ЗВІЗДА українського чемпіонату, аж 9 чи 10 в таблиці кофів УЄФА піду на таке??? Ні! Мені не менше Барси, Реала, Баварії давай! Ну добре, нехай Мілан чи Ліверпуль, але щоб ЗП була вищою! Не дай Боже я по грошах втрачу! Це ж від чартерів на Мальдіви відмовитися доведеться! :-))))

3. Важко отак одразу вибрати. Але для мене тренер і гравець перш за все той, який поважає пресу! Бо для чого тоді ми - журналісти, коли футболисти і тренери хочуть дають, а хочуть ні інтерв"ю? Тренер перед усім має бути комунікабельним. Яким би фанатом футболу не був наприклад Кучук, як я про нього розповім і зроблю сюжет, коли він сам говорити і ділитися про себе нічим не хоче? А він дійсно не хоче цього робити! Для нього прес конференції і флеш інтерв"ю це для галочки. Ну видно і все тут! Більше ніж треба він нічого не скаже, пару чергових фраз! А нам же хочеться - емоцію :-)

Сильне враження справила інформація про Клоппа, коли він організовував своїм в міжсезоння турпоходи з наметами в ліс і велопрогулянки! Оце - круть! Оце - тім спіріт з білдінгом! :-) Я би й сам вмирав на полі за такого тренера!!!