7 жовтня 2014 12:10
7

Фоменко вызывает Худжамова

Травми гравців змушують наставника збірної України робити корекції у складі. Як відомо, Олександр Рибка прибув до розташування «синьо-жовтих» з ушкодженими зв'язками гомілкостопа. Поспілкувавшись з лікарями, голкіпер «Динамо» одразу ж залишив табір національної команди.

Відтак Михайло Фоменко викликав воротаря донецького «Шахтаря» Рустама Худжамова, для якого це аж ніяк не перший виклик до збірної. Рустам дебютував у складі національної команди 11 лютого 2009 року у товариському матчі проти збірної Сербії, залишивши свої ворота недоторканними (1:0). Упродовж відбірного циклу чемпіонату світу-2014 Рустам Худжамов незмінно входив до трійки воротарів головної команди. Таким чином, для досвідченого голкіпера цей виклик означає повернення до лав збірної.

Бойко в ЛЄ відстояв достойно. Саме він не дав програти Дніпру. На місці Фоменка я б його не ігнорував би.
Да ну ладно. Худжамов 5ый(!!!) вратарь после Пятова, Бойко, Безотосного и Рыбки. Если бы не травмы его бы в сборной не было и его шансы выйти на поле стремятся к нулю. Видимо МИФ просто не хотел звать дебютанта в данный момент, а позвал человека которого давно знает.
Посмотрим, куда приведет кадровая политика Фоменко. В предыдущем розыгрыше результат был совсем не плох. В этом - пока отрицательный (по результатам одного матча в отборе). Так что предлагаю не делать скоропалительных выводов, потому как тренер не враг себе (ну кроме Блохина)).
Цирк продолжается в исполнении тренерского штаба во главе Фоменко))) Я просто поражён такими позициями тренера Фоменко... Мне вот интересно, если он говорит о стабильности и мастерстве, то как могут игроки попадать в сборную, при этом почти не играть за свой клуб, или вообще не играть??? Боже когда таких тренеров старой закалки уже не будут звать в команды, это моя мечта!
З останньої пресухи Фоменко: "Нужно конкретное подтверждение мастерства футболиста, его стабильности" (про не виклик Кравця). Видно Худжамов по цьому параметру в ПЛ реально поза конкуренцією. Консерватизм, йопт.
Сховати
Ну а что, стабильно не играет, всё согласно словам Фоменко... Куда там Кравцу...
"Голкипера Шахтера" ?! Спорно... При всем уважении к Худжамову, он же не завялен за ШД (смайлики - не знаю, какие тут...).