25 липня 2014 13:28
3

Бенуа ТРЕМУЛИНАС: "Конкуренция с Макаренко? Оценивать или обсуждать других игроков не хочу"

Після завершення відкритого тренування динамівський захисник відповів на питання кореспондента офіційного клубного сайту стосовно нової форми команди та свого майбутнього в «Динамо»:

- Хороші футболки – білі. Не сказав би, що вони чимось кардинально відрізняються від тих, які були раніше, хіба що лише за дизайном та малюнком. Усе інше залишається доволі легким.

- Чи має значення для футболіста, в якій формі грати?

- Звичайно. Добре, коли на тобі хороша, якісна футболка, від цього краще й упевненіше почуваєшся.

- Ви приєдналися до команди вже під час другого збору. В якому перебуваєте стані, й як можете оцінити свій функціональний стан?

- Почуваюся добре – я займався самостійно під час відпустки. Мені ще, звичайно, не вистачає темпу, але в процесі роботи я його наганяю. Потрібно набирати форму поступово.

- Вас включили до заявки на чемпіонат України, чи значить це, що ви точно залишаєтеся в «Динамо», або переговори із «Сент-Етьєном» ще тривають?

- Ні, з минулої п'ятниці переговори із «Сент-Етьєном» завершено, тож на даний момент жодних пропозицій не розглядаю й залишаюся в «Динамо».

- Конкурентом на вашій позиції є Євген Макаренко, який був основним лівим захисником команди в минулому сезоні. Чи готові ви до конкуренції з ним?

- Оцінювати чи обговорювати інших гравців не хочу. Про себе можу сказати, що буду працювати на максимумі на тренуваннях, а далі все буде залежати від рішення головного тренера. 

Есть сильные сомнения, что как Макаренко, так и Тремулинас, и даже Макаренко с Тремулинасом вместе способны закрыть левый фланг обороны Динамо. Макар лажает регулярно и, похоже, это уже навсегда, а Бенуа на хорошем уровне провёл на моей памяти только один матч - кажется, с "Севасом" в Киеве в начале прошлого сезона и после этого забил болт на всё и только делал вид, что играет. Если проблема была в Блохине - может быть, что-то и изменится, но, повторюсь, есть на этот счёт большие сомнения. Кстати, а где наш ещё один левый (в прямом смысле "левый") - Горан Попов?
Я бы на месте Реброва в матчах со слабыми соперниками (а это как минимум половина команд УПЛ) ставил бы Бенуа в основу для усиления атакующего потенциала команды (особенно учитывая атакующую "мощь" Силвы), а в матчах с сильными соперниками использовал бы его как полузащитника/вингера, заточенным под кроссы и постоянную помощь в защите Макаренко.
Так тому и быть.