21 грудня 2013 00:48
6

Виктор ВАЦКО: "На уровне "Говерлы" мне Люлька и Буяльский очень нравятся"

Известного футбольного комментатора Виктора Вацко читатели его конференции на сайте Matchday попросили прокомментировать перспективы молодых динамовцев Сергея Люльки и Виталия Буяльского, выступающих на правах аренды за "Говерлу".

"На рівні Говерли мені Люлька і Буяльський дуже подобаються. Люлька взагалі, на мій погляд, найстабільніший гравець Ужгорода першої частини чемпіонату. Якісний правий захисник. Хороша швидкість. Хороша витривалість. Хороший обсяг роботи. Хороша дисципліна. Атлетичний, жорсткий, солідний у відборі, активний у роботі на атаку. Можливо, десь не вистачає культури роботи з м’ячем, якості пасу. Проте, я дуже не впевнений, що Даніло Сілва значно сильніший. А судячи із його гри цієї осені, виникало питання, чи сильніший взагалі. Особливо, якщо говорити про роботу саме на оборону.

Питання у тому, що тому ж Люльці, як і будь-якому молодому футболістові, потрібно відчувати довіру тренера. Його потрібно вчити. Давати право на помилку. В Ужгороді він це має. І в Ужгороді, на мій погляд, показав, що може бути гідною бойовою одиницею.

Стосовно Буяльського. Він – дуже талановитий футболіст і має все для того, щоби вирости у хорошого майстра. У Динамо на його позиції, на відміну від правого захисника, конкуренція дуже серйозна. Віталієві лише 20 років, тому, на мій погляд, йому краще було б ще пограти в оренді на рівні Прем’єр Ліги (чи елітного дивізіону іншого чемпіонату), набратися досвіду дорослого, чоловічого футболу, обрости “м’ясом”. Мені здається, що попереду у нього хороша кар’єра", - резюмировал Вацко.

да по этому комментарию скажу что ты ни одной игры не видел где буяльский играл ,то увидел бы как он играл ,мне жаль тебя знаток
За Люльку не знаю, але Буяльський навіть в Говерлі виглядав бліднувато.Складалося враження, що твердий гравець основи Динамо якось помилково опинився в Говерлі, він працює десь процентів на 50-60, на більше не вважає за потрібне...
знаток футбола!!!! но после франкова.... эх как бы они тренировали вместе ....
да молодцы Буяльский и Люлька,прогресс у них отличный
То я спросил про этих игроков у него)так что никто никому не платил)
Сколько Вацку заплатили Люля и Буяльскай ?)