10 листопада 2013 12:19
4

Грозный не собирается терять очки, набранные в матчах с "Арсеналом"

Головний тренер ужгородської "Говерли" Вячеслав Грозний заявив, що його команда буде домагатися внесення змін до Регламенту Прем'єр-ліги.

- Для Закарпаття дуже добре, що є команда УПЛ, але на нас дивляться як на «маленьку команду», у нас ще немає тих інфраструктурних складових, які є в інших клубах. Але ми боремося, змушуємо себе поважати, в тому числі й великі клуби. Нам потрібно вирішити головне завдання – залишитися в Прем’єр-лізі, звісно це буде важко, далеко не всі нас хочуть бачити на найвищому рівні вітчизяного футболу, але будемо боротися за своє місце. Вважаю неправильним рішення щодо зняття трьох залікових балів з команд, які здобули перемоги в матчах з київським «Арсеналом». Це означає, що ми не грали цей матч, адже ми боролися на полі за ці три залікові бали. Вважаю, що необхідно внести зміни до діючого Регламенту, й не залежно від того скільки команда відіграла, залишити очки, які вони здобули в чесній боротьбі на полі. Ця діюча стаття – архаїзм, який зберігся ще з часів СРСР. Будемо готувати відповідне звернення до УПЛ з вимогою залишити три залікові бали й нагально внести зміни до діючого Регламенту.

А кто собираеться терять эти очки.
Грозному бы подумать....Если он выиграл у Арса 1:0 (предположим), а все остальным ,кто не играл, дадут 3:0,что он выиграет?
Сховати
а то что арсенал выигрывал у некоторых клубов не в счет? по первому кругу он со всеми сыграл, с кем не играл там 3-0 и все, а дальше все в равных условиях, и он победил не 1-0 а 2-0 насколько я помню. дело не в голах а в очках!
Сховати
2-0