2 жовтня 2013 14:04
12

Артем МИЛЕВСКИЙ: "Рад прежде всего за себя - не забивал на профессиональном уровне очень давно"

6 жовтня виповнюється рівно місяць з того моменту, як Артем Мілевський підписав контракт з турецьким клубом Газіантепспор. За такий короткий термін форвард встиг не тільки адаптуватися в іншій країні, звикнути до команди, а й забити свій перший гол.

Вийшовши на поле на 74-й хвилині, в поєдинку проти "Кардемир Карабюкспор", він встиг віддати гольову передачу і забити сам, а його нова команда здобула першу перемогу в сезоні, з рахунком 3:0.

З цієї нагоди, форвард поділився своїми враженнями з ФАКТАМИ.

Тьом, вітаємо з голом! Напевно, радість складно описати словами, але все ж, що ти відчував?


Дуже дякую за привітання! Дуже радий перш за все за себе, тому що я давно цього чекав! Ви знаєте, я не забивав на професійному рівні дуже давно. Плюс до всього команда перемогла!

Що сказав президент, і як відреагували хлопці?


Президент привітав з хорошим виходом на поле, хлопці теж привітали, але найголовніше-атмосфера, яка була в роздягальні! Це не передати словами. Турки дуже галасливі і емоційні, і мені це подобається.

Ти нарешті показав результат після довгої перерви. Всі обговорювали твої фізичні кондиції. Як ти зараз їх оцінюєш і як себе почуваєш?


З кожним тренуванням дедалі краще. Нещодавно відіграв 120 хвилин. Це було серйозне випробування, але вже набагато легше. Додам. Мене не перестає дивувати, який тут дружний колектив. Маю на увазі всіх: тренерський колектив, лікарів, масажистів, адміністраторів. Хлопці всі дружні. Вже не раз збиралися разом на сніданок або на branch (англ. brunch, прийом їжі, що поєднує сніданок і ланч - ред.) дуже подобається!

Як знаходиш спільну мову з командою? Почав вчити турецьку? У них, як і у нас, новачків відразу навчають місцевим матюків? 


У мене немає проблем зі спілкуванням, багато говорять англійською. Футбольна мова до того ж проста.

Змінився настрій в команді після твоєї появи? Доводиться налаштовувати колег на бій? Які завдання тепер ставите перед собою?

Зараз дуже важко, але капітан постійно говорить слова підтримки для всієї команди. Всі розуміють, що треба бути разом і результат прийде. Завдання - головне почати вигравати в кожному матчі, тим більше, що гравці дуже хороші зібрані. Думаю, найближчим часом ми виправимо ситуацію в турнірній таблиці. Тим більше у нас молодий, дуже амбітний і класний тренер!

Обычно в первую очередь радуются за победу команды)
Все таки знание языка, пусть в данном случае и английского а не турецкого, - существенное подспорье для адаптации. Ярмоленко и Хачериди, если хотят играть в Европе, уже сейчас нужно этим озаботиться. А то ведь с уходом Темы у нас из украинцев больше никто иностранными не владеет и это проблема коммуникации с легионерами даже в нашей команде.
Сховати
я насколько понимаю, что Миля и итальянский немного знает. Во всяком случае Пинколлини говорил, что часть его заданий игрокам доносил и разъяснял Артем.
Артем владеет Английским? Я слышал как он им владеет, несколько слов может сказать в рамках тренировки и все. Уверен, что Безус и другие владеют Английским на таком же уровне.
Сховати
Не знаю, що ти там чув. Мілевський і справді знає англійську на хорошому рівні.
Сховати
Просто я на самом деле владею английским и могу судить о том владеет ли он.
Как же не владеют, русским владеют. "Международный, *** его, язык :)
А как блохиноглоры-то распинались, алкаш-Миля, в никакой форме, то-се, молодец Беляш, что выгнал. А Тема, как оказалось, вполне как Тема, фолы-пенали зарабатывает. голевые отдает и даже забивает в команде-пока-аутсайдере. За одного Милевского стоит гнать Золотого беляша сцаными тряпками из ДК!
Сховати
Слушай ну ты хоть сам понимаешь что пишешь? Блохин нчего не делал Милевскому. Артем сам загубил себя в Динамо еще до прихода Блохина. "Блохино-глоры" и люди которым хочется видеть трезвых и отвестственных игроков в команде это разные люди. Не путай грешное с праведным
Сховати
Я говорю о том, что слухи про никакого в футболе "алкаша" Милю от Блохина оказались самой обыкновенной лажей. "Легенда" тупо решила врубить босса. Пошло ли это на пользу Динамо? Как показывают "результаты" - нет. Впрочем, лажей оказались и слухи о "строительстве команды". Все, что впаривает золотой беляш - это БРЕХНЯ.Он тупо не отвечает за свои слова. Неужели непонятно до сих пор?)))
Сховати
Я понял о чем ты, но думаю ты не смотришь в корень пробемы, а это сам Милевский.
Чекаюмо в збірній.