17 вересня 2013 13:02
4

Коллина провел семинар для арбитров

У понеділок, 16 вересня, у Будинку футболу відбувся семінар за участі арбітрів та асистентів арбітрів Прем’єр-ліги. Йдеться про регулярну щомісячну робочу зустріч, яка є частиною підготовки до майбутніх матчів чемпіонату Прем'єр-ліги сезону 2013/2014 рр.

Семінар для арбітрів та асистентів арбітрів Прем’єр-ліги вів Куратор системи арбітражу в професіональному футболі України П’єрлуїджі Колліна.

Протягом заходу П’єрлуїджі Колліна разом з арбітрами та асистентами арбітрів Прем’єр-ліги переглянули відеоматеріали останніх матчів чемпіонату з подальшою дискусією щодо цікавих для арбітражу епізодів.

Крім того, італійський фахівець окремо приділив увагу роботі з асистентами арбітрів та дав їм рекомендації щодо подальшої роботи на майбутніх матчах сезону 2013/2014.

17 вересня арбітри та асистенти арбітрів професіональних змагань пройдуть тестування з фізичної підготовки на території київського навчально-тренувального комплексу Федерації футболу України ім. Баннікова.

Також того дня у Будинку футболу відбудеться семінар зі спостерігачами арбітражу професіональних команд.

Коллина отвечает только за обучение арбитров! Какие претензии? За запугивание арбитров отвечают другие нелюди.
попи....ли и попили,и поели,и только потом разошлись:)
А че постановили,че решили или просто посидели попи...ли и разошлись
Еще один клоун,который работает не на результат(честное судейство),а чисто ради денег!Он делает то,что ему говорит "спонсор".В такой корумпированной стране,как Украина не может идти речь об обьективности или о честности