20 червня 2013 18:44
9

Болельщики "Наполи": Кавани – убирайся!

Фанаты итальянского «Наполи» очень резко отреагировали на заявление форварда их любимой команды Эдинсона Кавани о том, что он мечтает перейти в «Реал».

Сегодня в Неаполе прошел парад недовольных тиффози клуба, которые вывесили транспаранты с надписями «Кавани – убирайся!», передает итальянская пресса.

Отметим, что сейчас Кавани находиться на кубке Конфедераций вместе со сборной Уругвая. Судя по всему, форвард может уже и не вернуться в Неаполь. 

Парад в Неаполі - це таке собі "сотрясание воздуха", яке, в принципі, може перерости у небажану відповідь.Але.... грати у іншому, клубі "мрії" , спостерігається у процентів 90 гравців усіх чемпіонатів. Хіба це гріх? Людина просто озвучила свою мрію, іщо тут такого? Проводять якісь дебільні паради, занятись немає більше чим, мабуть, в Італії більше немає проблем, ніж те, що сказав Кавані?
Болельщики Наполи:"Кавани, убирайся в Динамо"!!!)))
Сховати
"Как свободный агент убирайся, нам за тебя от Динамо ничего не нужно!!!" )
Сховати
"И после тренировок на базе Динамо убирайся, чтоб чисто было везде!"
Підтримую повністтю. Те саме треба В Динамо. Хто має сумніви за борт.Хай краще грають Калітвінцев та інші. Підем по принципу Атлетіка Більбао.
Сховати
Не дай Бог пойти по принципу Атлетика с Бильбао! Раз в 20 лет «выстреливать», а все остальное время быть в заднице
Не дай Бог пойти по принципу Атлетика с Бильбао! Раз в 20 лет «выстреливать», а все остальное время быть в заднице
Це вже занадто) Інша справа, що легіонер повинен грати, якщо він на багото сильніший за нашого гравця. Якщо ж вони на рівні, або наш зовсім трошки поступається, то грати повінні свої А вболівальники Наполі зря так. Здається мені, Кавані ще остаточне не визначився, як то кажеться і хочеться (в Реал) і колеться (вже обжився, результати пристойні та й команда гарна) , а такими витівками вони самі його підштовхують до переходу
Сховати
Пам"ятаєте Деметрадзе . Людина десь замріялась про Реал Сосєдад як Лобановскій його зразу убрав з команди. Тошнотіків я не переношу, хочу туда хочу сюда 10 команд в кар"єрі. Джерард, Ромаріо, Рауль в нас Шовковський таких гравців запам"ятають я думаю.