16 березня 2012 13:39
14

На "Олимпийский" – заранее!

Перший матч «Динамо» на оновленому «Олімпійському» зібрав понад пятдесят тисяч людей.

У неділю на матчі із «Дніпром» глядачів буде не менше. Тому хочемо привернути увагу тих, хто зібрався на футбол, до нових можливостей, які надає відвідувачам «Олімпійський».

По-перше, аби скористатися ними слід прийти на стадіон заздалегідь. Досвід матчу «Динамо» – «Арсенал» показує, що усі глядачі змогли зайняти свої місця лише в середині пергого тайму, зазнавши незручностей під час проходу на стадіон.

Вхід на «Олімпійський» обладнаний турнікетами, кількість яких відповідає усім міжнародним нормам. Але пропустити за пять хвилин пятдесят тисяч людей не здатна навіть утричі більша кількість турнікетів. Звідси штовханина і запізення.

На футбол у нас прийнято ходити компаніями. Якщо ви домовитеся зустрітися із друзями вже на території «Олімпійського» за годину до гри ви, по-перше, уникнете штовханини на виході із метро чи громадського транспорту та при підході до арени, по-друге, спокійно пройдете через турнікет на територію. Навіть коли хтось із вас запізниться, вам не слід буде хвилюватися за прохід всередину стадіону. Звісно, прийти до стадіону слід буде не за годину, а раніше.

На «Олімпійському» більш ніж досить закладів громадського харчування. Але для того, щоб спокійно в них перекусити, обговоривши наступну гру,  теж бажано прийти заздалегідь, аби уникнути черг і спокійно вибрати страи та напої на свій смак.

Також раніше бажано прийти тим, хто бажає придбати клубну символіку, аби вболівати за команду. Палатки, де продаватимуться динамівськи шалики та інші символіка, працюватимуть по периметру арени і там теж перед самим початком гри будуть черги.

Ну і нарешті вам, напевно, захочеться побачити увесь стадіон, обійшовши його довкіл. Для цього теж слід прийти раніше.

На свої місця найзручніше прийти не пізніше ніж за двадцять хвилин до початку гри. Тоді ви спокійно знайдете своє місце, зручсно влаштуєтесь, побачите розминку команд, почуєте і побачите багато цікавої інформації, підготовленої для глядачів службами «Олімпійського» та футбольним клубом «Динамо»

Тож найкраще прибути до входу на стадіон близько шістнадцятої години, пройти на територію і провести там час так само, як ви б провели його довкола «Олімпійського».

До зістрічі у неділю! 

Ни какой загадки, ведь кол-во миллиардеров увеличилось в стране. Прав был философ - ни чего не исчезает бесследно...
Зрозуміло.
Одним словом, полный бардак. Обслуживать большое количество людей у нас не умеют. На что было потрачено 11 млрд. евро так и останется загадкой.
идеально, что бы за 25 минут стоят у турникета!
на динамо-арс пришел за 15 минут до начала и никаких проблем не было.
За що?
Сховати
Попередження за те, що відходите від теми новини й провокуєте флейм.
с чего вдруг на украинском ? ))
Сховати
а яку має бути??
Сховати
дело не в том, на каком должно быть, дело в том, что не пишут там на украинском, а сегодня, вдруг...!
Сховати
Иногда пишут и на украинском.
Взагалі то дивно,що на оф.сайті ДК намає україномовної версії
Сховати
На сайті, наскільки мені відомо, ще не пройшла стадія бета-тестування. Після неї має з'явитися нормальна україномовна версія.
Бачу на цей сайт і турки заходять.