Автор: Solomir
Зареєстрований: 20.10.2011
Останній візит: 28.06.2012
24 грудня 2011 04:18
44

Реорганізація

Однією з форм припинення господарської діяльності є реорганізація: злиття, приєднання, поділ, виділ, перетворення. Також реорганізація є однією із форм утворення суб'єкта. Це зумовлено тим, що внаслідок реорганізації, на відміну від ліквідації, припиняється лише сама юрособа як така, а її діяльність триває, але вже не в колишній, яка існувала до реорганізації, а в новій організаційно-правовій формі юрособи.


Вже давно назріли такі зміни і в «Динамо», в даному випадку річ піде про перетворення «Динамо» в команду конкурентно спроможну на европейському ринку, звичайно немає сенсу торкатись власника Ігоря Суркіса, хоча би з тієї причини, що потенційних купців на сьогоднішній день не існує. Також оминемо ставленика Ігоря Михайловича – головного тренера «Динамо» Юрія Павловича Семіна.
Та за визнанням обох керманичів, кількість футболістів «Динамо» які не відповідають сучасним вимогам футболу, зупинились в своєму рості а деякі сутьтево регресували, сягнула критичної межі.

Мінус – 15

Гравці які не відповідають рівню вимог конкурентної за европейськими мірками команди:

Богуш – безперечно талановитий воротар, але відверто немає жодного шансу на перспективу, тримати такого воротаря в заявці колективу немає жодного сенсу.

 

 

 

 

Даніло Сільва – атлетичний гравець, який вдало веде силову боротьбу, та в сучасному футболі крайні захисники зобов”язані вдало підключатись до атак команди в іншому випадку їх можна назвати «неповноцінними», так і в випадку з Даніло підключення до атак якого закінчується передачею на трибуни.

 

 

 

Бетао – всі вище перераховані недоліки Даніло, дуже гарно вписуються і в навички Бетао, в додаток Бетао і не дуже намагаеться підключатись до атакувальних дій «Динамо»

 

 

 

 

Аїла Юсуфф – за останні два можливо три роки, не вблаганно регресує, очевидно варто було раніше продавати, але краще пізно чим ніколи.

 

 

 

 

Алмейда – немає змісту тримати легіонера в команді, щей на вищій заробітній платі, якщо він не переважає в майстерності власних вихованців, Парцванія, Братков.

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Олесандр Алієв – не тільки не виправдав надій покладених нанього, його контракт лежить тягарем на фінансовій спроможності, і без того не широкого гаманця Ігоря Суркіса. Ще варто відзначити що Мілевський демонстрував кращу фізичну готовність, саме за часів відсутності Олександра в Динамо, як і сам Алієв без Артема в Москві, цю «чарівну» парочку просто протипоказано тримати разом в одному колективі. Трансфер Алієва вдало позначиться як на індивідуальних діях обох футболістів так і на фінансах Ігоря Михайловича.

 

 

Факундо Бертольо – фантастично збитковий футболіст, його перехід Динамо обійшовся біля восьми міліонів, а лікування біля трьох міліонів Євро (заробітня плата). Важко уявити в якій сфері можливо завдати таких збитків колективу за півтора роки. Стосовно його ігрових характеристик, над-то слабкий в єдиноборствах, та фізична готовність викликає сумніви.

 

 

 

Жерсон Маграо – наступний «жебрак» в динамівському клубі.

 

 

 

 

 

Лукман Аруна – не зважаючи на молодість та можливий прогрес цього футболіста, він як і ввипадку з Алмейдою лише «перешкоджає» молодим власним вихованцям наближатись до соновного складу. Тим паче що найти купця на нього можливо.

 

 

 

Мілош нінкович - як і випадку з Юсуфом, Мілош поступово але впевнено регресує, важко шукати причини такого регресу футболіста, тай не буду. Тільки додам він щей над-то травматичний футболіст.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Андреас Єскобар - не зрозуміла присутність його в складі Динамо. 

Він якби є - та немає його.

 

 

 

 

Карлос Кореа – наскільки я розумію в нього закінчився контракт з Динамо, та на правах вільного агента він покинув Київ.

Фанендо Аді – маю надію що це був не вдалий жарт Ігоря Суркіса та Юрія Семіна.

Артем Кравець – безперечний талант, який засяяв з першим приходом Юрія павловича Семіна в «Динамо», та вже два роки не може вийти на попередній рівень гри. Можливо хлопцеві варто змінити обстановку та спробувати свої сили в іншому колективі, можливо оренда буде кращим виходом з цієї ситуації.


Андрій Шевченко – володар Золотого Мяча, один з кращих бомбардирів Ліги Чемпіонів, та ці здобутки поросли мохом, вже досить давно. Що маємо на сьогодні – найбільна заробітня плата при далеко не найкращій грі в команді, виконування всіх примх «супер зірки» як то «хочу граю – хочу не граю», «хочу в Лондон – хочу в Мюнхен», ви на футбол до Полтави а «ми і наша величність на гольф», це розкладає колектив з середини, призводить до конфліктних сутицій та в кінцевому результаті поганою впливає як на молодь, так і на інших повноправних гравців команди, які починають собі дозволяти такіж примхи. Звичайно Шевченко вже дограє, але краще цих пів року догравати десь в Америці чи в Аравії.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Саме радикальні міри, можуть вивести «Динамо» на нові вектори розвитку клубу, це не тільки разово «очистить» «Динамо» від гравців які за тими чи іншими критеріями не відповідають сучасним вимогам, але і мотивує решту гравців на працю, та відкриє дорогу молодим талантам до основної команди, а саме: Тимуру Парцванії, Антону Браткову, Сергію Рибалці, Віталію Буяльському, Владиславу Калітвінцеву, Евгену Макаренко, Дмитру Хлебасу, ба навіть Дуду тощо...

Вибір з 15

Гравці які могли би якісно підсилити «Динамо» з огляду на можливу перспективу гри в Лізі Чемпіонів сезону 2012 – 2013 років:

Захисники:

 

Рікардо Родрігес. 

Якщо вже ним зацікавилось наше керівництво, то внесу в список і я. Достатьно швидкісний гравець, здатен закрити весь лівий фланг, фізично добре підготовлений, володіє як середньою так і довгою передачами.

 

 

 


Мікеле Кампорезе.

Класичний італійський  центральний захисник, манерою гри нагадує Несту. Не дуже якісну силову боротьбу  компенсує вдалим розташуванням та  передбаченням дій суперника, добре грає на випередження, останнім часом програє боротьбу за місце в стартовому складі Фіалок та його талант не піддається сумніву.

 

  

 
Шиме Врсалько. 
Сучасний футбол вимагає від крайніх захисників вдало підтримувати атаку, це якраз про Шиму, він вдало підтримуж атакуючі дії команди, при необхідності зміщуеться на позицію крайнього нападника. Швидкісних якостей йому з лихвою вистачає для повернення в захист, тактично грамотно розташовується та веде захисні дії. Що ще варто відзначити так це лідерські здібності Врсалько.

 

 

 

Грегорі Ван Дер Віль.
Дуже схожий за манерою гри на Дані Алвеша, постійні підключення до атак, хороші флангові передачі та удар. Якщо в атакувальних діях Грегорі і поступаеться Алвешу, до в захисті видаеться більш надійним, обіграти Грегорі один в один дуже складно. Потенціал цього гравця безмежний, один з кращих молодих гравців на позиції правого захисника «латераля».

 

 

Іван Обрадович.
Не по рокам тактично грамотний футболіст, вміння вибирати позицію з лихвою компенсує не великий ріст, як для захисника. Навіть в складних ситуаціях намагаеться зіграти на партнера, чим обмежетись простим виносом мяча. Також  варто відзначити швидкісні якості Обрадовича. Вдале підключення до   атак та  хороший середній та короткий пас,   особливо небезпечний для суперників при   проведені швидкісних контратак.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Півзахисники:

Мусса Сісоко.
Класичний центральний півзахисник сучасного футболу, веде однаково добре гру як в атаку так і на оборону команди, виконує величезний об”єм роботи на полі. В Франції його порівнюють з Патріком Вієрою. Потужний атлетичний гравець, відмінно себе почуває в силовій боротьбі.

 

 

  

 

Янн М”Віла.

Наступний гравець центральної частини поля, як і Сісоко грає від штрафної до штрафної. Неймовірна фізична готовність, під час матчу перекриває всю центральну частину поля, встигає при необхідності зміщуватись на фланги нападу ба навіть на позицію центр форварда. В силовій боротьбі  годі шукати гравців які би йому не поступались, при цьому добре координований та технічний.

  

 

 

Лукас.
Моментальна оцінка ситуації, та прийняття вірного рішення, бездоганна робота з мячем. Переважно грає на правому фланзі нападу, та доволі часто зміщкеться в центр, відмінна ліва нога. Вміє і користаеться розрізними передачами, але переважно бере гру на себе та перетримує мяч. Як всі бразильці не любить працювати на захист.

 

  

 

Казіміро.

Центральний півзахисник орієнтований на атакуючі дії, Каземіро вміє грати і глибше в опорній зоні, та жага до атак приводить його швидше на позицію центрального нападника. Це високий атлетичний гравець, добре грає головою, особливу небезпеку несе його присутність в штрафній суперника при стандартних положеннях. Володіє як середнім так і довгим пасом.

 

  

 

Матео Ковачіч.
Наступний атакуючий півзахисник, в Динамо переважно виходить на заміну, оскільки основним на цій позиції є Саммір, та не зважаючи на юний вік вже не одноразово виходив в стартовому складі команди. Володіє гарним дальнім ударом, добре веде конструктивні дій колективу, не по рокам зрілий футболіст відмінно чиатє гру, та використовує недоліки в захисних побудовах суперників. Стартова та дистанційна швидкість також при ньому.

 

  

 

Граніт Джака.

Третій претендент серед центральних півзахисників, який веде гру по всій площині  поля. Все таки на відміну від попередників більше уваги приділяє атаці,   та можливо такі завдання перед ним ставить тренер, оскільки захисні дії Базеля більше покладені на досвідченного Хуггеля. Іншою причиною напевне є фізична готовність Граніта, не витримує темпу гри 90 хвилин.

   

 

Шердан Шакірі.
Часті зміщення в центральну зону, обмін флангами з партнерами по команді і навіть гра в центральній зоні нападу - ось ті якості, за які Шакіри став за один з лідерів Базеля, який вибив Манчестер з Ліги чемпіонів. Досить часто Шердан в пошуках м'яча повертається навіть у район центрального кола и звідти починає атаку своєї команди. Головна якість Шакірі це вміння працювати з мячем на швидкості.

 
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Форварди:

 

Анте Вукушич.

Вукушич грає на лінії з останнім захисником.   Анте володіє високою швидкісттю, впершу чергу дистанційною. Крім цього володіння мячем на швидкості у Вукушича також на хорошому рівні. Він просто чудово себе відчуває в вільному просторі, знає, куди і як бігти, правильно відкривається та гарно реалізовує моменти. Таку тактичну грамотність в його віці скоріше можна називати природним чуттям. 

 

 

 

Абель Єрнандес.
Ще один центр форвард, та на відміну від Вукушича, Абель куди більш рухливий футболіст, та головний козир цього футболіста це швидкість, більшу половину своїх мячів Абель забиває втікаючи від захисників на побачення з воротарем. Ще одною перевагую над Вукушичем є гра головою, що і не дивно при таких габаритах, гірше йдуть справи з ударами як з середньої та особливо з дальніх дистанцій.

 

 

 

Жозі Алтідор.

Центральний нападник. Атлетичний, силовий форварт з відмінною фізичною готовнісьттю (що і не дивно, враховуючи його національність), добре грає головою. Не зважаючи на переконливі габарити, володіє високою як стартовою так і дистанційною швидкісттю. Тактично вишколений гравець. Навязати силову боротьбу захисникам та продавити їх, це якраз про Жозі Алтідора.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Свій вибір я залишу серед захисників: Шима Врсалько, Іван Обрадович.

Півзахисники: Ян М"Віла = Мусса Сісоко, Шердан Шакірі.

Форварди: Жозі Алтідор = Абель Єрнандес.

 

 

Автор переиграл в Fifa Manager?) Продать половину команды, а на полученные деньги купить другую?) Лимит легионеров "с довольствием победителя" рубит в корень эти планы, сгиньте басурманы, ибо в Украине в таком количестве вас не будет. Да и еще не мешало бы умерить апетиты, я понимаю что в FM тот же Алтидор пошел бы в ДК с третьего "ре-сейва", но в реальной жизни убедить американца оставить АЗ (а заодно Голландию и перспективу играть в западной Европе) — это что то из "очевидное невероятное"... Тоже самое касается Мвилы, Врсалько и некоторых других исполнителей из сего списка
Сховати
Важко уявляю що за гра Fifa Manager. Не продати поливину щоб купити. А позбавитись від "баласту", від футболістів які зупинились в рості а деякі ніколи і не відповідали вимогам сучасного футболу, натомість першочергово вести роботу з молодими виконавцями, і можливе підсиляння деякими виконавцями. Не піде Врсалько, чи М"Dіла :), якщо з ними не працювати то не підуть. В них в своїх командах заробітні плати в 5 раз менші, чим в Динамо мають "жебраки" Алієв чи Шевченко ...
Сховати
Не зовсім це баласт, можливо ти й не знаєш про FM, але мислення дуже типове. Перш за все це футболісти, їх продаж і придбання, це не звичайне підписання контрактів з 4-5 пунктами, тому деякі з цих гравців на данний момент не продаються (напр. Маграо, в нього закінчується контракт і отримати пропозицію в цей момент від когось з команд неможливо, або інші, Аруна, Алієв, в яких можуть бути прописані такі суми відступних, на які не погодиться жоден із європейских клубів). До того ж, деяких з цих гравців продавати відверто рано, наприклад Алієв (ми знаємо як він виглядає у хорошій фіз. формі) чи Сілва — один з найшвидших гравців в ДК, Бетао — класний універсал, здатний зіграти будь де у захисті...
Сховати
Михайло, ви не хочете зрозуміти мою позицію... Наприклад Маграо треба було продавати ще коли була пропозиція від Браги, і не приратись в пів міліна чи навіть в 1 міліон. Те що він залишився ніякої користі не дало Динамо, навпроти справно получає заробітню плату. Якщо агент Маграо та Динамо вже не спроможні його продати, тоді відпустити як вільного агента зимою, та не платити ще пів року З/П, він і так піде після закінчення контракту як вільний. ------------------------------------------------------------------ Ще раз вам повторюю не продати щоб купити... а позбутись можливою навіть любою ціної. Стосовно Алієва тут очевидно, що в Європу його важко продати а в Росію де гроші переплачують в двічі а ще в Алієва російський паспорт. Наприклад Аруна не має можливості продати віддати в оренду в якусь команду другої ліги Франції, невже його агент не зможу йому знайти там команду. Відчуйте різницю, між думками ... позбутись баласту, а при можливості щей заробити. ----------------------------------------------------------------------------- Я міг би з вами посперечатись на рахунок продажу того чи іншого футболіста не зважаючи на закінчення контракту через пів року, та це буде зовсім інша розмова яка не буде стосуватись цього матеріалу .
Стосовно Врсалько, чи М"віла, та хоч ти чоло собі розбий в їхньому домі випрошуючи підписати контракт — нічого не буде. Не поїде він у клуб з країни "третього світу", до того ж клуб який переживає не найкращі часи, і навіть якщо б така реорганізація сталася, вона б запрацювала через 2-3 сезона, а з таким керівництвом дала б тільки тимчасовий ефект. Невже не навчив нічого приклад Кардосо? Якому пропонували і зарплату, і трансфер, за який будь-який клуб із ТОП-чемпіонатів заплатив би втричі менше. Працювали? Пішов? Отож і воно... Єдиний для Динамо на данний момент (за виключенням латиноамериканських ринків) це намагання ліпити з того, що є. Змусити Сьоміна (або якогось іншого тренера) вичавити все з існуючих футболістів, розширити скаутську колегію до невиданих мір, або Суркісу з*їздити в Монако і поставити клуб на "зеро". Виграєм — підем шляхом Абрамовича і Анжи, програєм...
Сховати
Порівняння по Кардосо та МВіла не коректне, Кардосо представник одного з лідерів европейського футболу, команди яка регулярно грає в Лізі Чемпіонів. Як МВіла та і Сісоко представляють команди які через раз, через два потрапляють до евро кубків, і заробітні плати в них сутьтеві нижчі ніж в Кардосо. Я вам вже сказав та повторюю, не поїдуть якщо не працювати з ними, тим паче що французький ринок в полі зору селекціонерів Динамо та Суркіса.
Який ліміт легіонерів, в даному випадку мінус 11 легіонерів, плюс 5 :) Хоча би прочитали.
Сховати
Ну я так розумію в тебе всі 5-ро мають грати в основі? додаємо сюди ще Вукоєвича, Ідейє і це вже заповітна "7-мка" легіонерів", а ще ж комусь в захисті грати, крім тих двох твоїх і Хачеріді ;) І ще, скіки написав, і стіки хочеться спитати... Як ти собі взагалі уявляєш продаж футболістів? Виходить такий Суркіс з купкою паспортів і контрактів десь в Швейцарії на місцевий ринок і починає пропонувати гравців? Чи ти думаєш, що твій "баласт" розкуплять одразу ж з першого дня"?)
Сховати
:) Шовковький, Михалик, Хачеріді, Гармаш, Гусев, Ярмоленко, Мілевський, разом 7 українців, тоді як на полі потрібно лише 4. Тим паче що дорога буде також відкрита молодим талантам Рибалці, Калітвінцеву, Хлебасу, при всьому бажанні побачити проблему ліміту важко і дуже важко.