15 березня 2011 12:28
21

Вячеслав ГРОЗНЫЙ: "Динамо" стопроцентно выйдет в четвертьфинал"

Вячеслав Грозный считает, что "Динамо"  обеспечило себе выход в четвертьфинал Лиги Европы.

Про шанси наших гравців у протистоянні з третьою командою чемпіонату Англії кореспондент "Експресу" поговорив із відомим тренером В'ячеславом Грозним.

— Яку перевагу над "Манчестер-ситі" має "Динамо" після перемоги з рахунком 2:0?
— Я вважаю, що "Динамо" на сто відсотків забезпечило собі вихід у чвертьфінал Ліги Європи. Чому? Бо кияни нині явно сильніші. "Манчестер-ситі" має дуже дорогих і добрих виконавців. Чому ж вони не зіграли в добротний футбол у Києві? Бо вони не хочуть грати за холодної погоди. Вони приїхали заробити преміальні!

Тевес і компанія дуже високої про себе думки. Навіщо їм повертатися до своїх воріт, якщо це може зробити хтось інший? Та гроші у футбол не грають. Це ще одне підтвердження.

Претензії є не лише до футболістів, але й до тренера. Немає поставленої командної гри! В Україні чомусь усі бояться гучних імен. Та хто такий Роберто Манчині? Наші тренери сильніші, але їм не дозволяють працювати в Європі. Англійці не грають у сучасний футбол, вони не встигають повертатися до власних воріт. "Динамо" переграє манчестерців ще й на виїзді. Жодної нічиєї не буде. З Великобританії кияни привезуть ще один виграш.

— Як киянам варто діяти в Манчестері: треба відійти назад і грати на контратаках чи все-таки знову наважитись на атакувальний футбол?
— Який сенс динамівцям відмовлятися від переможної тактики? Якщо йде гра, то не потрібно її штучно стримувати. Кияни знову включать жорсткий пресинг і знову переможуть. За тиждень неможливо змінити командну гру. Не варто дивуватися, що наш клуб сильніший за третю команду Англії. Чомусь усі вважають цю першість турніром футболістів-небожителів. Та ось "Арсенал" не зміг протидіяти "Барселоні", "Манчестер юнайтед" не дуже впевнено грав у груповому турнірі Ліги чемпіонів...

— Донедавна "Манчестер-ситі" називали головним претендентом на виграш Ліги Європи...
— Тепер я можу сміливо заявити: "Динамо" здатне виграти Лігу Європи. Є командна гра, є підбір виконавців, немає "піжонів", зібралися лише трудоголіки, які не цураються чорнової роботи. Такими хлопцями не може похвалитися жоден учасник 1/8 фіналу. Хіба що "Спартак". Але цій команді не до снаги виграти Лігу Європи. Як на мене, головним конкурентом киян у боротьбі за чемпіонство буде "Порту". Так, він програв перший тайм ЦСКА. Але португальці тактично переграли москвичів.

— Чи слід дивуватися, що за три місяці новий тренер "Динамо" зумів так суттєво поліпшити гру?
— Ні, дива не сталося, бо Юрій Сьомін дуже добре знає всіх виконавців. Якщо б "Динамо" запросило іншого іноземця і він так поліпшив би гру, то я б здивувався. А Юрій Сьомін дивився кожен матч "Динамо", тренуючи "Локомотив", знав, з якою політикою повертається до Києва.

Юрій Павлович — спокійна і врівноважена людина, зумів побудувати теплі взаємини з підопічними. Він ставиться до них по-батьківськи. А це дуже важливо. Такого тепла динамівці від Валерія Газзаєва не відчували. Шкода, але в чемпіонаті України Юрій Сьомін вже не зможе наздогнати "Шахтар".

 

глаза мужик залил,ей богу!)Направление мысли хорошее,дай да бог!но будет не так все сладко..а грозный к четвергу как раз в сознание прийдет)похмелиться повод будет по любому...
слушайте какую правду он говорит? милан в 2004-ом с депором обеспечил себе приемущество 4-1 в ответке 4 схватил!! МИЛАН!! стам мальдини неста кафу! и т.д. эта оборона отгребла от непонятно кого а вы говорите правду говорит надо идти туда как будто дома 4-4 сыграли
Сховати
нуу.. якби 4-4. Краще хай думають, що 0-0 було.. так гол примусово не треба бити. Звісно про розслабленість і думку вже про 1/4 і мови не може бути. Скільки шансів в Києва на контр було? .. 2-3)) Тим паче в Англії, Ман Сіті ще більше буде відкритим.. тому швидкого форварда в другому таймі ми побачимо.
Сховати
0-0 это если на выезде мы играли то да а так 4-4 и надо выигрывать
Не каркай.
звісно погано, що Тьома поза грою, але в Манчестері Кравця (Зозулю) поставити на контратаки.. і Києву на перемогу можна розраховувати.. на один гол - як мінімум. 4 мяча у ворота динамо...? думаю, нереально. Грозний правду говорить! 100+
Я в одном с ним согласен- изменить за неделю игру Ман Сити не сможет, Динамо чуть может, чему быть тому не миновать, жаль что российские клубы вылетают, хотел хоть один на закуску оставили победителю пары Ман Сити Динамо Киев :-)
на матч нужно ехатть с таким настроем как будто мы сыграли в результативную ничью в матче!
Глоба вшивый! или Паулюс безмозглый!
Сглазят, гады, ей -богу сглазят!
Сховати
Что главное в танке? ))
Я тогда его куклу Вуду сделаю!=)
Сам бы не на каркал))
Я согласен, шансы есть, но уж слишком оптимистично, товарищ Грозный!!! Ненадо не дооценивать Манчестер Сити... Исполнители очень сильные!!!
Я ещё понимаю какую-нибудь Андорру шапками закидывать... И то не приветствую. Но 3-ю команду АПЛ - это слишком. Самоуверенность граничащая с безумством. Вполне понятно, почему такого "спеца" из Арсенала попёрли!