27 листопада 2010 20:10
5

"Динамо" - ПФК "Севастополь" 2:0. ВИДЕО

2 SS что за Бред ? Что значит "Налагодити" если игроки не соответствуют уровню Динамо ? Нету ни качества индивидуального ни сыгранности котоаря приходит не за 2 м а за ГОДЫ совместных тренировок и игр. Опыта у Лужного поболее чем Семина или Газзаева так он "Лужный" был и при ВВЛ и при Венгере и при том же Семине. Человека кинули на амбразуру, он закрыл её - сделал все что можно ыбло сделать. А теепрь говорят что он не нужен ?
ЗА проходной двор скажем спасибо Газзаеву с Суркисом. Одному за тренировки и тактику, а второму за его сраных селекционеров.
Сховати
А Лужного не було поруч, коли Газзаєв був? Лужний постійно був поруч і чудово знає можливості кожного з футболістів. І можна було вже за 2 місяці налагодити гру в обороні, коли в команді вже не один рік. Тому не треба ля-ля. Просто Лужний з його розумінням гри зараз не готовий бути головним тренером ДК. Нехай набирається досвіду в інших командах і повертається в ДК головним тренером.
Захист Динамо схожий на прохідний двір. І це вдома з ніяким аутсайдером. А ще хтось хоче, щоб Лужного залишили головним тренером...
клоун