26 серпня 2010 11:27
162

Игорь Суркис оставляет Газзаева в "Динамо"

Главный тренер киевского "Динамо" Валерий Газзаев останется работать в клубе до окончания контракта.

Об этом в комментарии корреспонденту программы "Третий тайм" после игры с "Аяксом" сказал президент "Динамо" Игорь Суркис. "Газзаев остается работать до окончания контракта", - заявил он.
 

... совладельцы ДК дадут добро и его отправят восвояси.
правильне рішення. от у разі невиходу у весняну частину єврокубків, думаю сам повинен піти. але потрібно вже зробити певні висновки щодо такого. 1. медична служба у дк як на мене жахлива. постійно якісь травми. і не у 2-3 гравців, а щонайменше 5-6. чому такого немає у шд, дніпрі, металісті та ін. чому там по 5-6 гравців основи не пропускають половину сезону через травми? 2. схема гри - як на мене, у нас немає гравців середньої лінії для 4-3-3. за даної схеми потрібні 2 класні опорники, щоб могли і відібрати мяч, обіграти та віддати накінець перший пас. у другому таймі з аяксом такого першого пасу ой як бракувало. вукоєвіч звичайно хороший у відборі, а далі..., точного і класного пасу дальше 7-10 метрів не віддасть. моживо треба попробувати на цій позиції гармаша із михаликом? обидва і відібрати і обіграти та віддати можуть! а у захисті до хачіка поставити діакате чи юссуфа! 3. мілевський. наскільки важливий цей гравець для дк за схеми 4-3-3 показав 1 тайм. хоч він не у формі, але ніхто так не може чіплятися за мяч!!! на другий реально не вистачило. не той він зараз. взагалі не виключаю, що грає так погано свідомо, щоб скоріше піти, або допомогти піти газзаєву. якщо він не буде грати (нежалежно з яких причин, чи продадуть, чи не в формі), грати , а не ходити по полю, як у полтаві, використання схеми 4-3-3, на мою думку, себе не виправдає. взагалі хотілося що б всі набрали вже форму і побатити такий склад за схемою 4-2-2-2 коваль сілва-хачеріді, діакате(юссуф)-попов михалик (бертольйо), гармаш, гусев ярмоленко (маграо) шевченко, анде (гільєрме) І тоді вже гра дк не буде залежна від одного гравця, наскільки вона є залежною на даний час!!!
Вот Суркиса в этом действительно не стоит ! он хочет как лучше для Динамо,для Болельщиков... а получилось вот так как оно есть последние 10 лет в европе!
alainsouchon74 я думаю болельщики судят Газзаева не по вчерашней игре! Я с тобой соглашусь вчера игра была сильная с нашей стороны! Моё мнение таково,что Газзаева судят за его длинный язык, он много чего наговорил,много лишнего сделал,а себя именно как тренера венить в этом не хочет... просто спихивает всё на человечиские ошибки..!
провалит Газзелька Лигу Европы, то точно все буду орать " в отставку" не только толпа,а тупо все.!
Правильно сделал, что не уволил, я думаю, и не собирался. Вчера хорошая игра была, посмотрим, что дальше будет.
Сховати
Насчёт хорошей игры, то, конечно, ты слегка перегнул;) Выражаясь языком Эллочки Людоедки, то, первый тайм - "Ого!" или "красота", а второй - "мрак", "жуть! :))
А толпа баранов орёт в отставку
Сховати
+++500!!! ))))))
один баран оставляет другова а тот наберет стадо баранов
Андрей +100
Заварова хотя бы…