5 липня 2010 16:08
140

"Мегатрансфером" "Шахтера" станет покупка игрока сборной Парагвая

Вчера президент "Шахтера" Ринат Ахметов заявил, что в ближайшие дни его клуб совершит "мегатрансфер". Как стало известно "Динамомании", речь идет о нападающем лиссабонской "Бенфики" и сборной Парагвая Оскаре Кардосо.

Горняки уже пытались в начале июня подписать Кардосо, но тогда не сошлись в цене с "Бенфикой". Португальский клуб требовал за своего бомбардира не менее 35 млн. евро. Сейчас лиссабонцы снизили планку своих требований до 30 млн. евро, но все идет к тому, что они согласятся и на предложенные "Шахтером" 25 млн. Ожидается, что официально о трансфере будет объявлено в течение ближайших 2-3 дней.

Напомним, что прежним трансферным рекордом "Шахтера" являлась покупка Нери Кастильо за 20 млн. евро.

Генеральный директор Шахтера Сергей Палкин опроверг информацию о том, что донецкая команда в ближайшее время может заключить контракт с 27-летним форвардом Бенфики и сборной Парагвая Оскаром Кардосо. "Это не соответствует действительности", - сказал Палкин, заметив, однако, что появление в составе горняков в ходе летнего трансферного окна еще одного нового игрока помимо вернувшегося из Барселоны защитника Дмитрия Чигринского “вполне возможно”.
- Рінате Леонідовичу, зразу після матчу за Суперкубок ви заінтригували публіку, пообіцявши найближчим часом мегатрансфер. Сьогодні під прапори «Шахтаря» знову повернувся Дмитро Чигринський. Ви казали саме про цей перехід? - Так. Я вважаю, що поява у «Шахтарі» такого футболіста, як Чигринський, - дійсно мегатрансфер. Ви пам'ятаєте, що я не хотів віддавати Дмитра до «Барселони», навіть за 25 мільйонів євро. І тільки після тривалих роздумів, консультацій з Мірчей Луческу і з самим Чигринським я пішов на цей крок.
А вы боялись!?! :) Вот он "мега-трансфер"... А то Робиньо, Кардосо... они в Украину не поедут!!! Можно ставить точку!!! :)
Запорожан: "Робиньо в Шахтере - полный бред" Фото Getty Images Фото Getty Images Агент ФИФА Аркадий Запорожан прокомментировал информацию по поводу возможного переезда форварда сборной Бразилии Робиньо в Донецк. "Это полный бред. Вы не первый, кто задает мне подобный вопрос. На данный момент информацию можно назвать неактуальной, - говорит Запорожан. - Не знаю, перейдет ли когда-нибудь в Шахтер Робиньо или нет. Если это и случится, то точно не в ближайшие день-два". "Слова господина Ахметова не касаются возможного перехода бразильского футболиста в Шахтер. Речь в данном случае идет совершенно о другом футболисте".
Ну вот, как я и думал этот мегатрансфер - это и есть Чигринский,а болелы Шахты уже на фантазировали себе Робиньйо)))
Рінат Ахметов: «З поверненням, Дмитро»! Наші представництва в мережі: Дмитро Чигринський знову у «Шахтарі». Ця новина миттю облетіла уболівальників і, зрозуміло, викликала живу дискусію футбольної громадськості. Прес-служба ФК «Шахтар» звернулася за коментарем безпосередньо до президента клубу Ріната Ахметова. - Рінате Леонідовичу, зразу після матчу за Суперкубок ви заінтригували публіку, пообіцявши найближчим часом мегатрансфер. Сьогодні під прапори «Шахтаря» знову повернувся Дмитро Чигринський. Ви казали саме про цей перехід? - Так. Я вважаю, що поява у «Шахтарі» такого футболіста, як Чигринський, - дійсно мегатрансфер. Ви пам'ятаєте, що я не хотів віддавати Дмитра до «Барселони», навіть за 25 мільйонів євро. І тільки після тривалих роздумів, консультацій з Мірчей Луческу і з самим Чигринським я пішов на цей крок. - Що стало вирішальним чинником для рішення річної давності? - Не можна було не відпустити гравця у такий клуб, як «Барселона», тим більш за такі гроші. Це б означало одне: «Шахтар» - золота клітка. Самі розумієте, таке визначення неприпустиме. Чигринський пішов у «Барселону», і ми отримали зміцнілого, змужнілого Ярослава Ракицького. Сьогодні Дмитро повернувся, тобто у захисті «Шахтар» отримає жорстку конкуренцію, що тільки на користь нашої команди. Отже я із задоволенням кажу: «З поверненням, Дмитро!». - Чигринський - захисник, а у Запоріжжі у вас пролунало, що новий гравець буде здатний зіграти і у середній лінії, і підключитися до атаки? - Коли Дмитро підключається до атакуючих дій команди, особливо при виконанні стандартів, це завжди небезпечно. Думаю, що уболівальники не чекали сьогодні повернення Чигринського до «Шахтаря», для них це сюрприз. Я упевнений, що Дима посилить гру нашої команди. Що стосується футболіста атакуючого плану, то я уважно прочитав дискусію уболівальників із цього приводу. І прекрасно зрозумів їхні смаки. - Так будуть ще придбання, або трансферна кампанія «Шахтаря» на цьому може вважатися закритою? - Я не виключаю ще одне придбання. - Нападаючого? - Поживемо — побачимо. Можливо, ми придбаємо воротаря. Джерело офіційний сайт.
Сегодня, 6 июля, подписаны все полагающиеся документы, официально закрепившие факт перехода защитника Дмитрия Чигринского из Барселоны в Шахтер. Контракт рассчитан на 5 лет. За переход Дмитрия в донецкий клуб каталонцам будет уплачено 15 миллионов евро. Таким образом, на переходах Чигринского донецкий клуб выиграл 10 миллионов евро, ведь прошлым летом отпустил своего игрока в столицу Каталонии за 25 миллионов.
Сховати
Про Гилю ты где нашел ?
Как стало известно из достоверных источников "мегатрансфером" донецкого Шахтера станет преобритение в свои ряды Пьерлуиджи Колины, игрока киевского Суркиса))
Московський ЦСКА викупив у київського «Динамо» бразильського нападаючого Гільєрме. За наявною інформацією, завдяки особистій дружбі президентів клубів Ігоря Суркіса і Євгена Гінера, ЦСКА заплатив за трансфер $ 10 млн замість 17. Варто відзначити, що сам форвард, термін його оренди якого закінчився 30 червня, заявив про своє бажання залишитися в ЦСКА
Сховати
Откуда инфа ? На рф. сайте ЦСКА ёё нет !
это будет Жулио Баптиста, так что бояться нам нечего)