Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 72
Хто з тренерів зараз вільний???
Показати
Заваров.
Я звичайно розумію що Динамо зараз не зовсім сильне, але очевидно що у східній Європі ми як мінімум у трійці найсильніших, і це тільки тому що немає стабільності і командної гри. Та і загалом у Європі ми не слабші за Ювентус, Рому, Мілан, Аякс... Багато сильних команд зараз переживають не найкращий період у своїй історії, але це все тимчасово. А Шитов просто заздрить. Нашу команду зараз треба підтримати, як ніколи, наші головні перемоги ще попереду!!!
Показати
Ага, ще скажи Газаєва залишити...
Віан дякую! Хоча після їхніх заяв, рахунку меншим за 2-0, на нашу користь буду розчарованим.
Показати
На здоровьячко! Меньше 6:0 счета просто не пойму, а лучше 7:0, что бы убедительнее))) А если серьезно, то нужна победа, а еще лучше убедительная победа и убедительная игра!
Коментарі по темі:
Під номером 1 має бути - Сьомін.
Показати
Ага!!!)))
Коментарі по темі:
Уявити собі фанат Шахтаря (ТёмаМеханик), вірить в Динамо і гравців більше ніж більшість фанатів Динамо. І не соромно:)
Показати
Да я ж и говорю, в принципе фаны так и должны себя вести, на то мы и фаны, что любим свои команды и ненавидим их в один момент! А я то со стороны трезво оцениваю, поэтому и "заступился" за Андре!
ViAn Інформація про можливе підписання Гатуззо неправда, чи керівництво просто чекає результати ігор проти Аякса. В груповому раунді Ліги чемпіонів звязка Вукоєвич-Гатуззо могла би гарно зіграти в центрі поля. І хто на даний момент був би кращим варіантом Гатуззо чи Жусілей.
Показати
Лучше бы смотрелся питбуль чилийский Гари Медель, как по мне! Про Гаттузо может и правда, не стоит исключать такой возможности, да и не помешает он Динамо опытом и храбрым сердцем! Другое дело, что тогда Вукоевича надо садить на банку! Так что скорее всего - только слухи!
Дуже цікаво! Дякую!
Показати
На здоровьячко!
Що пише transfermarkt:)) http://www.transfermarkt.de/de/robinho-will-zu-dynamo-kiew-wechseln/topic/ansicht_500_978972_seite1.htm
Показати
опачки! а о чем там речь ?
Коментарі по темі:
Віан, будеш робити загальний пост по всіх трансферах міжсезоння, оцінюючи перспективи куплених гравців і т.д.? Було б цікаво.
Показати
Да, можно об этом подумать! Но это будет по завершению трансферной компании, пока что еще больше месяца до завершения. Вот в начале сентября можно будет и написать, когда будут известны все покупки и продажи! Я подумываю над эти - правда!
Поддерживаю. Очень хотелось бы от ViAnа материала по трансферам.
Дякую за пост, захист найпроблемніша ланка теперішньго Динамо. Є хтось з молодих гравців(Дубля, Динамо 2), приблизно рівний за потенціалом до Гармаша, Калітвінцева і т.д., хто може стати в майбутньому гравцем топ рівня?
Показати
Не туди поставив, це до основного тексту.))
Обьективно говоря есть только Рыбалка и Суарес, возможно Парцвания и Сухоцкий! А так за Гармашем, Темиле и Калитвинцевым пустота! Правда поговаривают про некоторых,вчастности про Рябушко, но он еще очень сырой! Остальная молодежь не прогрессирует и увы за золотым поклением 1989-1990 годов у ДК пропасть! Есть наджеда на 1994 и 1995 годы, там есть несколько интересных игроков, но пока он них еще рано рассуждать!
No results found.