19 січня 2010 20:59
3

Офицер СБУ советует Данилову не пиариться

Глава Комитета ФФУ по этике и честной игре Игорь Кочетов ответил на письмо президента Премьер-лиги Виталия Данилова.

Президенту Об’єднання професіональних футбольних клубів України «Прем’єр Ліга» п. Данілову В.Б.

Шановний Віталіє Богдановичу!


Як голова Комітету ФФУ з етики і чесної гри, я добре знаю свої службові обов’язки. Так само, як і кодекс честі офіцера Служби безпеки України. А тому, даруйте, навіть Ваш депутатський статус не є достатньою підставою аби роздавати поради і рекомендації стосовно змісту моєї професійної діяльності, як Ви це зробили у відкритому листі на мою адресу (офіційний сайт Прем’єр-Ліги від 18.01.10).

Оцінку результатів роботи Комітету стосовно Ваших коментарів у ЗМІ зробить Виконком ФФУ, який уповноважений на прийняття відповідних рішень. Зі свого боку я вимушений нагадати, що Ви, як посадова особа, що обіймає керівну посаду у футболі, повинні дотримуватися принципів Fair play та Respect, а тому зобов’язані добросовісно і максимально повно сприяти встановленню істини. Причому робити це не так, як Вам заманеться, а згідно процедури, котра регламентується практикою роботи самого Комітету.

У цьому зв’язку, пропоную Вам 27 січня 2010 року об 11.00 з’явитися на засідання Комітету ФФУ з етики і чесної гри (5 поверх Будинку футболу) для надання свідчень про факти корупції у суддівському корпусі, про які Ви публічно заявили 31.12.09 в інтерв’ю інтернет-виданню sport.com.ua. 

Разом з тим, застерігаю Вас від недоречного піару, яким Ви супроводжуєте у ЗМІ наше службове листування. Обраний Вами публіцистичний жанр «відкритого листа» не є загальновживаним форматом для відповіді по суті на вимогу керівного органу національного футболу. Набагато кориснішим для спільної справи, як на мене, буде Ваш конкретний внесок у викриття відомих Вам осіб, що сприяють розповсюдженню хабарництва у футбольному середовищі.

Апелюю до Вашого громадянського обов’язку і сумління, сподіваючись на співпрацю у цьому надзвичайно принциповому для іміджу українського футболу питанні.

З повагою,
Голова Комітету Кочетов І.М.

 

Бандити будуть сидіти в тюрмах!
Укажите наконец то ему его место.
За грати його!))