Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 116
Навчальний рік з урахуванням сесії закінчиться у перших числах червня - при чому тут травневі свята?
Показати
напевно до того, що після травневих наш універ формально закінчує навчання
Хет-трик Будківського у першому таймі!))) І не менше запоротих ним же моментів(((
Показати
Это по моему крот да?
Аналогічно і у технікумах. Усі ВНЗ закінчують навчальний рік до 5.06.2012 року.
Показати
не всі. У нас на травневі з 1 по 10 вихідні, які ми відпрацьовуємо по суботам. А потім вже сесія. Але всіх "приїзджих" з общаг виганяють з 1.05...
Блог цікавий, але я до числа лідерів відніс би ще Буяльського. По нарізках, які вдалося побачити мені - росте дуже цікавий технічний гравець. До того ж, його до основи взимку залучатимуть. А щодо схеми гри команд, то тут згадується останнє опубліковане інтервю Сьоміна, де він говорить, що "танцює" у Динамо від наявних гравців. Зробити швидко однакову схеми гри у всіх командах Динамо (як є у Аякса) неможливо - це еволюційний процес, під який слід шукати необхідних гравців. Тому вимагати у Хацкевича позитивних результатів при "ломці" схем гри - нереально, хоча певні питання залишаються. Як до дитячих тренерів та селекціонерів - чому наразі Оболонь та Зоря мають сильніші дублі, ніж Динамо, та к і до Хацкевича - щодо використання/невикористання на полі певних футболістів...
Показати
Спасибо! Вопросов много согласен! По поводу Буяльского - парень прогрессирует, но мне пока сложно судить о его успехах. Буду знать его игру лучше - напишу))
Дякую. А перспективи по флангових захисниках є?
Показати
Если уйдет Кушниров то я даже на фланге перспектив не вижу((( Чего то последнее время в академии Динамо М и Д2 вырастают неплохие полузащитники, а вот с защитниками и нападающими проблема
Шановні Євген та Клод, дякую за відповіді. Чи немає інформації щодо можливих трансферів гравців Динамо, які не дотягують до основи (але мають непогану з/п) у зимове міжсезоння? Маю на увазі Маграо, Шахір, Окодува, Допілка, Корреа, Нінкович. Чи не краще було б відпустити їх як вільних агентів(при їх бажанні, звісно), а підтягнути до основи молодих вітчизняних гравців (Макаренко, Морозенко)?
Показати
Немає
Как свободных, может, и лучше, но... Нельзя это сделать, если футболист сам не хочет. Вот есть Нинкович с его контрактом (да, понятия не имею - какой он там, но наверняка серьезным). И до его окончания клуб обязан платить. Можно, конечно, пробовать найти компромисс. Но не всегда это возможно. Тому же Корреа осталось полгода - никуда и в ни в каком разе он не уйдет.(Ему ж так платить больше нигде не будут!) И осуждать его за это лично я не стану.
Шановні Євген та Клод! Ви буваєте практично на кожному матчі Динамо-2 та дублю Динамо. Чи є перспектива у перелічених у статті футболістів (Морозенко, Макаренко, Новак, Мединський) заграти у Динамо (розумію, що багато залежить від довіри тренера, відсутності травм, прогресу гравців, але все-таки)? Чому ні слова у статті не говориться про Коваля, який є разом з Мединським кращим бомбардиром та лідером за системою гол+пас? Які його персективи? Чи дійсно кушніров сильніше Сухоцького, якого ми не передпідписали? Як взагалі ситуація у молодіжних командах із найпроблемнішою позицією у головній команді - фланговими захисниками? Лухтанов, Бущан, Хобленко, Буяльський - чи не варто їх підтягнути на зимові збори для "нюхання пороху"? Чи є достойніші(персективніші) кандидати? P.S. Розділ "Трансфери" буде оновлений після закінчення ігор чемпіонату перед зимовою перервою?
Показати
Я, к большому моему сожалению, не бываю на матчах ДК-2 и дубля. В этом сезоне вся моя информация с чужих слов. Потому сказать что-то детальное и конкретное вряд ли смогу. А из того, что было слышно... У Сухоцкого очень хорошие задатки, но (как говорят) еще и проблемы с режимом и (как следствие) постоянный лишний вес. Я поэтому оценил бы перспективы Кушнирова выше. Коваль начинал не форвардом, а фланговым (могу вот тут ошибаться) защитником. Потому у него проблемы с реализацией - не достает специфических навыков (и даже инстинктов) форварда. Хотя прогресс у Коваля заметен. Новака уже можно было бы подпускать к основе. Я считаю, что к тому было больше оснований, чем у Хачериди. Но тут на все воля тренера. На сборы из второй команды, думаю, возьмут Макаренко. Возможно, Морозенко. Раздел "Трансферы" стартует с началом зимнего межсезонья - 12 декабря:)
Не знаю, как в "Динамо", но в Премьер-Лиге точно есть. Коваль - на мой взгляд, лучший игрок Д-2 и лидер команды. Бущана только подпускают, Лухтанов, Хобленко слишком молоды, Буяльского на сборы можно было бы и взять. Не знаю, насколько Кушниров сильнее Сухоцкого, но постабильнее и менее травматичен. Ну, и поопытнее. Трансферы обновятся в начале декабря, может, раньше.
К сожалению Клод не бывает матчах так как живет в другом городе. Насчет перспективы к первой команде готов только Макаренко, Новак Морозенко Кушниров могут играть в таких командах уровня Илличевца (куда Сухоцкий перешел) Александрии (где наши Довгий и Сахневич) короче команды вышки но второго эшелона. Коваль??? Вообще в академии он был защитником, на данном этапе еще сырой для команды высшей лиги, думаю год два нужно ему в первой поиграть... Мединский аналогично. Кушниров или Сухоцкий? Я думаю Кушниров по опытней будет, хотя и Артем неплохо играет. По молодежи: Бущан Лухтанов пусть пока за дубль поиграет, а вот Хобленко и Буяльский я бы в Динамо 2 ставил как основных игроков, все таки в первой лиге играть полезнее чем в дубле.
Коментарі по темі:
Скоріше всього, що лише Косовський - син динамівця. Решта - просто однофамільці.
Показати
Да, так и есть
фамилия Гамула просто так не бывает!
А Гармашу, як на мене, сьогодні і шестірка була б за щастя. У другому таймі у нього було більше 50 % браку. Скільки разів він або обрізав своїх партнерів, або не віддавав вчасно пас. А так - в цілому, з оцінками згоден. Можна було дійсно Алієву та Бетао по пів бала накинути.
Показати
Гармашу надо тренировать удары с прострельных передач, хотя это наверное больше к Шпалычу вопрос - почему в том месте оказываецца Денис, а не тот, кто может эффективно завершить атаку? А Гармашу - гармашево, пожалуй...
Сьогодні в атаці Шахтаря взагалі нічого не виходило, а пропустити могли разів шість, якби не Рибка і каркас воріт... Виникає законне запитання - чому ж Динамо Шахтарю тиждень тому нічого не могло протиставити? Абідна.
Показати
viklop Вот и у меня аналогичный вопрос, ответ на который меня удручает
No results found.