Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 13
Почав "за здравіє", а закінчив - "за упокой"((( Якщо вже тренери та керівництво Зорі не знають, то геяим "не стають". І це не хвороба, навіть не "нємножко", а взагалі. Куди дивиться прес-служба клубу? Чи там такі самі грамотєї сидять?
Показати
Serious Sam, ...то геяим "не стають"(с) -по-моему это дискуссионное заявление. Есть определенный процент людей, которые рождаются с искривленной ориентацией, но основная часть все-таки "стають" .
Проблема не в тому, що ми не "контролюємо" тренувальний процес, а в тому - що клуб сам не здатен пояснити чого він хоче. Робите ставку на своїх молодих вихованців - ОК, добре, але для чого тоді купували двох бразильців, і в центр поля постійно пхали Гармаша, Сидорчука та Морозюка? До чого були розмови про потрапляння до групи ЛЧ? Нехай клуб нормально пояснить свої плани на сезон та стратегію на найближчі роки. А то цей текст Франкова більше нагадує одобрямс у бік тренерському штабу Хацкевича, який автор намагається приховати за позірною критикою.
Показати
Serious Sam, было же сказано, что взят курс на своих воспитанников ! Или Вы хотите, чтобы Вам все поминутно расписали... ?
Якість? Та якби вороиар французів не налажав, то другого голу не було б. Ваша "якість" - це геніальний пас Гармаша на Кендзьору.
Показати
Serious Sam, Вже багато хто пише, що пас Кендзьорі зробив Гармаш. А він навіть мяча не торкнувся. Спеціально передивився багато разів: мяч траекторії не змінив після пасу Буяльського. Саме на Бульського потрібно записувати цю гольову передачу. І в матчі з Ворскою майже та ж ситуація, як під копірку: Гармаш у боротьбі з захисником не влучає по мячу, той котиться далі і добиває його у ворота Циганков, але у того відстань до воріт була удвічі меншою, ніж у Кендзьори. Нехай Гармаш і далі отак результативно промахується. Таке враження, що Денис учора був на якійсь своїй хвилі, грав невпопад. Навіть на гол Кендзьори ніяк не реагував, на відміну від всієї команди.
No results found.