Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 62
Антон, нацизм це багатовікове нищення всього українського росією, оце нацизм
Показати
Barezi, І тепер треба силою заставити розмовляти всіх хто живе в нашій державі - Українською?? До чого ця суперечка? Я говорю що є цивілізовані методи, а не шапкозакиданням займатись! Хто вам заважає створювати блоги українською заручитись масовою підтримкою і можливо до вас хтось прислухається. І якщо вже говорити про політику? Скажіть росія це єдиний наш ворог? Я вважаю, що найстрашніший ворог народу це масова необізнаність, агресія, і продажність! Створюючи привід для розбрату між собою ми відкидаємо державу у розвитку на десятки років... Демократія це жалюгідна форма правління, але кращої ще ніхто не придумав.
Антон, а що він поганого запропонував, лише українську версію сайту, а всі налетіли на нього як сепари на атошника, аж гидко якось.
Показати
Barezi, ну власне за ось це - "Одні українофоби на сайті, цураються рідної мови, а якщо вона вам не рідна то чемодан ,вокзал, кремль." це нацизм! Україна багатонаціональна країна і потрібно поважати думку кожного громадянина!
і ось це - "я б тобі щелепу підлічив би залюбки" )) Взагалі парадокс) Він назвав незнайому людину бидлом і одразу погрожує фізичною розправою??? я ж кажу парадокс_))
No results found.