29 травня 2016 14:49
17

Игорь СУРКИС: "Пока не переговорю с руководством "Ворсклы", тема Громова - закрыта"

Президент киевского "Динамо" прокомментировал информацию о возможном трансфере хавбека "Ворсклы" Артема Громова.


— Я не вел по нему переговоры. Может, Сергей Станиславович с селекционерами что-то проговаривают, но ко мне с предложениями никто не подходил. Пока я не переговорю с руководством «Ворсклы» и не пойму, кто и что хочет, тема Громова для меня закрыта. Я не готов сегодня платить за игрока, у которого осталось полгода контракта и есть задолженность в пять месяцев от предыдущего клуба. Не хочу, чтобы футболист начинал разговор, что, мол, «мне там за пять месяцев остались должны, компенсируйте». Не работает такой подход. На поле докажи, получай премии и зарабатывай.


Роман Бебех


Пока не станет свободным агентом - он ДК не нужен! (все на шару и побольше)!!!
Ещё один потенциально бестолковый трансфер.
Громов в последнее время только деградирует.
Да и раньше это была весьма спорная кандидатура.
Мабуть Порох став спонсором Динамо,щось сурок дуже посмілішав,вже йому и татарин не указ,хоча не так давно жопу йому лизав.
Одні українофоби на сайті, цураються рідної мови, а якщо вона вам не рідна то чемодан ,вокзал, кремль.
Коли буде українська версія сайту, набридло читати новини на мові ворога, хто за ставте +
Сховати
LOKI, Лечись... таким как ты пора бы
Сховати
ALDI, бидло кацапське
я б тобі щелепу підлічив би залюбки
Сховати
LOKI, Бидло кажете? Ви вважаєте що Українською мовою бидло не спілкується? У нас свобода слова, і ринкова економіка, вигідно російською? - маємо. Хочемо Українською - масове звернення до адміністрації. А поки що ви самі себе проявляєте як звичайне бидло вишиватник.
Сховати
Антон, а що він поганого запропонував, лише українську версію сайту, а всі налетіли на нього як сепари на атошника, аж гидко якось.
Сховати
Barezi, ну власне за ось це - "Одні українофоби на сайті, цураються рідної мови, а якщо вона вам не рідна то чемодан ,вокзал, кремль." це нацизм! Україна багатонаціональна країна і потрібно поважати думку кожного громадянина!
і ось це - "я б тобі щелепу підлічив би залюбки" )) Взагалі парадокс) Він назвав незнайому людину бидлом і одразу погрожує фізичною розправою??? я ж кажу парадокс_))
Антон, нацизм це багатовікове нищення всього українського росією, оце нацизм
Сховати
Barezi, І тепер треба силою заставити розмовляти всіх хто живе в нашій державі - Українською?? До чого ця суперечка? Я говорю що є цивілізовані методи, а не шапкозакиданням займатись! Хто вам заважає створювати блоги українською заручитись масовою підтримкою і можливо до вас хтось прислухається. І якщо вже говорити про політику? Скажіть росія це єдиний наш ворог? Я вважаю, що найстрашніший ворог народу це масова необізнаність, агресія, і продажність! Створюючи привід для розбрату між собою ми відкидаємо державу у розвитку на десятки років... Демократія це жалюгідна форма правління, але кращої ще ніхто не придумав.
LOKI, пошел бы ты дядя в армию, раз такой патриот. А то сидишь и херней страдаешь.
Ахаха, только мне кажется, что Суркис мягко говоря лукавит, говоря, что к нему не кто по Громову не подходил, и тут же рассказывает про 5 месячную задолженность...Если не подходили, то откуда ИМС все знает по Громову?)))
Сховати
Ватель, тоже заметил. Чуток в конце спалился)))
Что-то не похоже на ИМС дерзость в каждом ответе аж зашкаливает.Приятно радует он,еще бы так решительно вел себя на трансфером рынке.