Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 12
Вічно похмурий і невдоволений життям Ярмоленко знову не використав момент один в один. Як в тренувальних матчах "розхлябанно" відноситься до матчів, то і , як результат, в збірній він ні на що неспрможний. Півзахист як був без мозгів, так і не перевчився грати в атаці осмисленно. Знову будемо спостерігати великими муки гравців, а не на гру для задоволення. Команда-повний нуль!!!
Показати
Ще Федорчук старається. А взагалі 2/3 в команді- це непотріб
В черговий раз переконуюсь в безпорадності гри Динамо в атаці. Жоден з футболістів, якщо їх можна так назвати, не розуміють, що робити з мячкм на чужій половині поля. Нападники в команді взагалі не відповідають навіть рівню чемпіонату України. не говорячи вже про європейський рівень. Думаючого і творчого футболіста в ценрі не має, гострий пас немає кому віддати. "Мертва" команда без будь-яких перспектив в подальшому. Або міняти тактику, якщо є кому, або міняти того, хто цю тактику впроваджує. Рахую, що з такою грою про чемпіонство можна забути.
Показати
Люди, вы вообще вменяемые? Чего вы минусуете? Что человек не так написал? Мы за всю игру в атаке практически ничего не создали за исключением паса Ярмоленко и голевого удара Мораеса. Либо наша линия полузащиты за исключением Ярмоленко в смысле креатива полностью бесталанная, либо тренерский штаб не в состоянии научить людей элементарному уровню взаимодействия. Гармаш, центральная фигура в средней линии, не в состоянии точно сыграть в стеночку со своим старым партнером Ярмоленко.(
No results found.