Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 57
Я б ще повірив в інтерес з боку якоїсь іншої команди, но Ювентус який грає по схемі 3-5-2(чи 5-3-2) з 3 центральними півзахисниками і 2 крайніми гравцями більше оборонного типу.... навіщо їм Ленс? На фланг точно непотрібен, а як нападник то вони собі можуть і кращого знайти за ту ціну яку попросить Динамо!
Показати
Конте говорил, что не может перейти на 4-3-3, потому что у него нету левофлангового игрока, который подходит под неё. Единственный, кто подходит, это Симоне Пепе, но он сломан уже продавно....
А президент Слована хто?:)
Показати
ты что не вкурсе? Сам Платини же!
Згоден на 100 процентів. Краще бути постійно другими і вболівати за команду "мужчин", а ніж бути "чемпіонами" зате мати в команді 15 піда..асів.!!
Показати
а че 15
Головне що на оф.сайті запрошують відвідати гру, а що ж робити тим хто живе від Києва за 300км? На чартерний рейс якби невистачає грошей!
Показати
Да ладно, потом посмотрим на офф. сайте минут 7 думаю должны нарезать))
Ну да за 28,5 років свого життя провів два повноцінних сезони в Динамо і зіграв 50 ігр за збірну(Ярмоленко 32 гри за збірну на 23 роки). Він міг би бути краще якби був трудолюбивіший!
Показати
Миля лучший!
Сумнівне підсилення для Леванте, тим більше якщо вони шукають "забивного нападающего"! А для нас було добре!
Показати
Испания для Рубена -- практически "родной" чемпионат. Так что там он снова может начать забивать. И Динамо избавится от, увы, ненужного нападающего.
Та скоріше всього що і номер і презентація була після усної домовленості, трансфермаркет пише що його контракт діє з 01.07.2013 тобто на наступний день після матчу він його підписав!
Показати
Трансферное окно в Европе официально открылось 01,07. Вот поэтому и контракт действует именно с первого числа, так само как должно быть и у Ленса, и у Мбокани.
А Ви ще той експерт!? Несмачний лівий захисник а Сілва правий!!! Як їх можна повязувати незнаю! А на рахунок Сілви то він нестабільний в плані "гри", одну гру може відіграти на 5+ а потім пять матчів на 2-, через що він мені неподобається!
Показати
Експерт мля Данило лучший прав защ за последюю 10 летку
Ігноруєш улюблену команду? Яка різниця в якому турнірі вони грають, чи з ким...?
Показати
так он же не за команду болеет. ему на нее пофиг это стадо
Їх якби нарахувати можна, але інша річ що вони незовсім ті гравці на яких можна розраховувати!!! А так по списку то це- Алієв, Аруна,Кранчар, Безус,та той же Мехмеді. Всі вони нібито атакувальні півзахисники!!!
Показати
Аруна - опорник. а все остальные не играют, только Безус изредка выходит.
No results found.