Автор: WBC
Зареєстрований: 09.11.2011
Останній візит: 25.07.2012
27 листопада 2011 18:09
11

Даешь шахтеру золото !!!

Ганьба !!! Наверное это слово должны были услишить  игроки шахтера ФФУ Премьер-Лига Колина.
 

Сколько можно терпеть судейский произвол? Пенальти в сторону Метал Д, удаление игрока Александрии и это сразу что вспомнилось, а видь таких спорных эпизодов в матчах с шахтером возникает через тур. Первое пенальти и симуляция селезнева тут все понятно, но вот второй, давайте вспомним игру шахтер- Кривбас

www.youtube.com/watch
 

И вот обзор голов в матче Карпаты- шахтер 18 тур

www.youtube.com/watch

Так вот специально для экспертов которые вели репортаж во Львове(кстати пане морозов вы такой же эксперт в кавычках как и те которых вы обозвали) и тех кто в студии, а это предатель евтушенко который стал на колени перед деньгами ахметова. Вам нужны точные трактовки правил в пределах штрафной? Так помоему точные трактовки всем известны, особенно в Лиге Чемпионов, где  пенальти не ставят (смотри матч шахтер-Порту) а дают жолтую жадсону за симуляцию. Сказано четко пенальти если рука помешала направлению мяча в штрафной (заграждение пространства) сегодня же была прижатая рука. Пенальти нет. Первое пенальти. Мне хочется услишить ответ от тренеров. Вы чем там занимаетесь с нападающими? По воротам точно пробить или красиво упасть? Ганьба!!!

И последнее. Было бы не плохо если  бы все клубы байкотировали игры с шахтером . Пусть засчитуют техническое поражение и отдадут золотые медали. Первым же взвоет ржавый президент от того что не будет практики у его клуба.

После таких матчей наверное ни у кого нет вопросов почему шахтер занимает столь почетное место в Лиге Чемпионов...

Всем удачи....

Проблема в тому що такими симпатіями арбітрів користаеться як Шахтар так і Динамо, безперечно що останні два а можливо і три роки, більшість арбітрів вже на стороні Шахтаря, в відсотковому співвідношенні це буде виглядати 60 на 40, на користь "донецкіх", і методи ці 60 відсотків також вибирають більш брудні. Саме завдяки арбітрам наш чемпіонат і є змаганням двох команд, свого часу чемпіоном мав бути Дніпро за часів Кучеревського (арбітри вбили), минолорічний Металіст також мав шанси набагато вищі (арбітри вбили), сьогоднішній Металіст просто на голову сильніший за Динамо та Шахтар (арбітри притянули Шахтарю очок 12 і Динамо з добрих 8), та вже нехай Таврія буде чемпіоном чим о такий чемпіонат. Тільки цю проблему завджи розглядають в Донецьку проти Динамо а в Динамо проти Шахтаря, ну більш підлі методи в "донецкіх" але факту руйнування чемпіонату це ніяк не відмінює, і головне що найбільш не приємне, виходу як Динамо так і "донецкіє" навіть не думають шукати ... всіх влаштовує така ситуація, шкода, так звичайно під час написання задумався а навіщо я пишу це? Це нічого не змінить, вже три останні роки ця тема переливаеться з пустого в порожне, а арбітраж стає все більше більше односторонній, предвзятий, мені "пришиють" ярлик вболівальника там якоїсь команди і потішаться, і надалі все залишиться як є, болото = під назвою чемпіонат України ...
Сховати
Все до купи... Если б не пассаж о том, что "..сьогоднішній Металіст просто на голову сильніший за Динамо та Шахтар", то со многим в этом комментарии можно было бы и согласиться. А так...
Сховати
Така проблема, а Дніпро часів Кучеревського також був сильніший і що? І якщо вже так ріже вухо слово Металіст, то пропускайте його :-), пишу те що бачу на мою думку.
Сховати
:) З.Ы. Глубоко чту Мефодьича, всегда оч. симпатизировал Днепру, но "сильнішим за Динамо та Шахтар", тем более на голову, и он не был тогда. ИМХО.
Сховати
Немаэ бажання зараз копатись в історії чемпіонатів України, так був сезон в якому Дніпро Кучеревського був лідером після першого кола, в другому арбітри просто "вбили" Дніпро залишивши його третім, саме цей сезон мав на увазі,... та кому це потрібно, чи не правда ?
Сховати
Згоден :) Будемо сподіватись (як завжди), що у майбутньому все буде набагато краще, ніж в минулому! )) З.І. Суддівства це стосується також. )
а вообще хрен на них! своё золото мы возьмём сами без помощи судеек...
Сховати
Именно так надо и сделать. Это, что касаемо нашего золота. З.Ы. Ну и насчет, "хрен на них", разумеется.)
Очень эмоционально, но во многом согласен!
всё по делу написал! достал этот крохтёр ...
Ахметик понял, что в ЛЧ его бабосы не прокатят вот он и начал "покупки в украине".