Автор: Хохол
Зареєстрований: 23.09.2010
Останній візит: 21.06.2011
23 вересня 2010 21:44
15

Шлях молодим і перспективним

Він повинен довести команду до кінця сезону

 До ”Динамо” Лужного запросив Валерій Лобановський. Було це на початку 1989 року. Вихованець львівських ”Карпат” одразу закріпився на правому фланзі оборони киян і ввійшов до збірної СРСР.Біографія Олега Лужного
Клубна кар'єра
Динамо Київ
Першими клубами Лужного були "Торпедо" Луцьк (1985-88) і СКА "Карпати" Львів (1988). Він перейшов до "Динамо" Київ в 1989 році. Олег був капітаном команди, яка перемагала "Барселону" 3-0 і 4-0 в груповому етапі ЛЧ сезону 1997-98 та Реал 3:1 за сумою двох матчів в чвертьфіналі 1998-99.
Арсенал
Влітку 1999 року Лужний підписав контракт з англійським клубом "Арсенал" (Лондон). Олег відіграв 110 матчів протягом чотирьох років у клубі на позиції правого захисника і навіть одного разу був капітаном команди в матчі Кубку Ліги.
Вулверхемптон
Влітку 2003 року перейшов в команду "Вулверхемптон", де провів один сезон, але зіграв лише десять матчів і залишив склад "вовків" в влітку 2004 року після їх вильоту з Прем'єр-ліги.
Міжнародна кар'єра
На міжнародній арені Лужний дебютував в 1989 році у віці 20 років за збірну Радянського Союзу, провів вісім матчів, але через травму пропустив ЧС-1990. Після розпаду СРСР Лужний продовжив виступи в збірній України, зіграв 52 матчі за свою країну в період між 1992 і 2003.
Олег Лужний досягнув величезного особистого визнання в Україні. В грудні 2000 року він був обраний до української "Команди століття" за опитуванням щотижневика "Футбол". Він посів четверте місце, поступившись лише таким великим футболістам як Олег Блохін, Андрій Шевченко та Анатолій Дем'яненко. 

На початку 2005-го Лужний став тренером-гравцем латвійської ”Венти”.
 

Можливо ненайкращій кандидат на пост ГТ ,але на йогі стороні:

1. Вже не первий рік у команді

2. Працював з Йожефом Сабо,Анатолій Дем'яненко , Арсеном Венгером.

3. Грав за кордоном причому успішно

4. Може приступити вже зараз

Не хочу больше "птенцов" мэтра. Исключение пожалуй для Калитки можно сделать.
Всім дякую за увагу до моеї першої роботи Вибачте якщо щось нетак!!!
Мнe кaжeться что eсть трeнeри коториe создaни рaботaть только aссистeнтaми, помощникaми ГТ и Лужний кaк рaз из тaких. Нeт aмбиций, нeт нeобходимого интeллeктa(судя по интeрьвью) и жeлaния брaть нa сeбя отвeтствeнность зa рeзультaт.
как по мне то лужному стоит сначала доказать, что он толковый тренер. а ставить его тренером за его заслуги игрока - так мы это уже проходили.
Сховати
От нехай і доведе команду до кінця сезону. Або тоді відправити до Динамо-2.
Сховати
а по-моему доказывать ему нужно в командах середняках высшей лиги. как это сделал максимов. и кстати, если-бы лужный так хотел стать главным тренером, то он бы давно поменял место работы.
Сховати
На мою думку він може видати ту гру, ті швидкості які ми з вами бажаемо!А почати він має саме з первої команди!Це той стимул який йому потрібен!
Сховати
нет, если уж так хочется динамовца то идеальный вариант это Максимов. а Лужный это очередное тыканье пальцем в небо.
Я думаю он набралса
2007 » Декабрь » 25 » Чохонелидзе: Как Вы оцениваете работу Олега Лужного за тот короткий период когда он исполнял обязанности главного тренера? Динамо в свои лучшие годы было «командой звездой», что нужно сделать для того чтобы это повторилось снова? - Лужный много лет поиграл за рубежом, играл в команде Лобановского. У него большой опыт и богатое виденье тактических схем. Полтора месяца он очень плодотворно работал и очень серьезно подошел к работе. А сейчас пусть еще наберется опыта. А в будущем у него есть все шансы возглавить команду уровня и амбиций «Динамо».
ГТ ему не дадут. Динамо команда не того калибра, что бы на тренерском мостике были молодые. нужны успешные тренера. я бы Мойеса хотел)
Сховати
уж лучше молодые, чем Сабо!!! Как пример молодой Гвардиола (39 лет) ...а Лужному 42 года уже стукнуло...время то идёт!!!
Сховати
ну вот пусть в Таврию пойдет или в Днепр В команды чуть по-слабее, а что Сабо? напомнить матч с трабзонспором? сабо на ответку вышел, и мы прошли дальше..
Я ему верю! Он был толковым стратегом на поле и лучшим защитником на фланге, он был лидером и настоящим капитаном, думаю с ним хуже точно не будет!!!
Сховати
Рад что я неодин!