8 мая 2024 17:35
11

Киевсовет признал Залужного почетным гражданином Киева: "Слуги народа" отказались голосовать и вышли из зала

Экс-головнокомандующий ВСУ Валерий Залужный признан почетным гражданином города Киева. Фракция "Слуга народа" во время голосования покинула зал.


Об этом сообщил депутат Киевсовета, сопредседатель фракции "УДАР Виталия Кличко" Дмитрий Белоцерковец, передает Цензор.НЕТ.


По его словам, фракция "Слуга народа" в полном составе не поддержала это решение.


"Более того, фракция "слуг" в полном составе покинула зал во время голосования за это логическое решение. Этим жестом "слуги" показали свое отношение к украинским защитникам", - добавил он.


8 февраля 2024 состоялась встреча Зеленского и Залужного. По результатам встречи президент сообщил, что предложил Залужному находиться в его команде.

Сам Залужный после встречи с президентом сообщил, что было принято решение о необходимости изменения подходов и стратегии.

Впоследствии Зеленский подписал указ об увольнении Залужного. На должность Главнокомандующего Вооруженными Силами Украины он назначил генерал-полковника Сырского.


Залужному спасибо за все, но икону с него рисовать точно не стоить. Был бы "святой" - слинял бы подальше от этой шайки на заслуженный отдых, а не шел на работу в МИД.
Він вболівальник Динамо, в мене вже повага до цієї людини.
"Більше того, фракція "слуг" в повному складі покинула залу під час голосування за це логічне рішення."

Там же 0 стоїть навпроти "не голосували". Вони взагалі були в цей день?
Одна з заповідей каже: не створи собі кумира. Не забуваймо:
під час анонсованого контрнаступу 2023-го року США радили Україні зосередити всі сили на ударі по одному місцю замість спроб наступів у кількох напрямках. І тепер у Пентагоні вважають, що контрнаступ зазнав провалу через те, що Україна(Залужный) не прислухалася до його порад.
Скрыть
Коли армія №1 + 39 союзників виганяли армію №4 (Ірак) з Кувейту, то розгорнули 2000+ БМП Bradley і 3000+ сучасних танків ПІСЛЯ 6-тижневої кампанії бомбардувань, однієї з найінтенсивніших в історії. Україні дали мізерну частину цих ресурсів, щоб перемогти армію №2!

Ну а вишенькою на торті під час контрнаступу на півдні була нульова підтримка авіації, доки кацапи керованими ракетами з вертольотів як у тирі розстрілювали нашу техніку із зони недосяжності наших ЗРК.

Радників США можна зрозуміти: гинули б тисячами українці, а не американці. От тільки результат, на який вони розраховували (прорив ЗСУ потенційно мав би змусити путєна до перемовин), був би більш ніж сумнівний, бо вони далекі від розуміння кацапів.
Умник, неее наврядчи ви "Умнік"
Умник, З приводу, "не створи собі кумира", це не до нас. Це до секти "найвеличнішого у світі президента від початку часів"
Там голосування було ще й за Ліну Костенко. "вкраїнчіки" можуть пишатися своїм вибором у 19-му році.
Бридке, вороже кварталівське кодло...На щастя, в Київраді, на відміну від ВР, вони нічого не вирішують
фракция "Слуга народа"-это конченые отбросы,причём не только в киевсовете
Скрыть
а Залужный таки да -почетный гражданин Украины