27 квітня 2024 12:03

"Динамо" може заробити непогані гроші". Журналіст висловився про потенційний трансфер Циганкова

Журналіст Ігор Циганик оцінив перспективи «Динамо» заробити з подальшого продажу Віктора Циганкова зі «Жирони» до іншого клубу.


«Динамо» мало кілька пропозицій щодо Циганкова, але вони не відповідали тому рівню, який був у нього. Потім склалася історія: війна, з ним не встигли продовжити контракт, і він вирішив використати цей момент. Я вважаю, що він правильно зробив. Були достатньо серйозні перемовини, мовляв треба залишатися в «Динамо», його точно продадуть, це невеликі гроші. За нього реально заплатити 5 млн євро, але за нього залишили 50% від наступного продажу від чистого прибутку, наголошую на цьому.


Якщо наприклад за нього заплатять 15 млн, то 5 млн, які «Жирона» заплатила, віднімаються і тоді половина наступного трансферу буде ще 5 млн. Якщо за нього заплатять 20 млн, то, знову ж таки, віднімаються 5 млн, 15 ділиться навпіл і заробіток для «Динамо» – 7,5 млн. Якщо 25 млн – то отримає 10 млн. Тобто, в принципі, київське «Динамо» на ньому може ще заробити достатньо непогані гроші», – розповів Циганик.