3 травня 2024 09:09

Англійська преса сказала все, що думає про гру Мудрика з "Тоттенгемом": журналісти побачили суцільний позитив

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Челсі з Михайлом Мудриком у складі впевнено переміг Тоттенгем в матчі АПЛ. Місцеві ЗМІ прокоментували виступ українського футболіста, високо оцінивши його старання.


У четвер, другого травня, Челсі на своєму полі обіграв Тоттенгем із рахунком 2:0 у відкладеному матчі 26-го туру чемпіонату Англії.

Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі господарів, провівши на полі 75 хвилин і не відзначившись результативними діями.


Англійська преса прокоментувала гру українського вінгера та виставила йому відповідні оцінки.


Football London – 7/10


«Мудрик почав дуже добре, зробивши кілька проникаючих передач за спину захисту Тоттенгема. Його робота в обороні була набагато кращою, ніж в останніх іграх. Все було краще. Так тримати».


Evening Standard – 6/10

«Мудрик віддав хорошу проникаючу передачу на Джексона, його дриблінг був небезпечним, а пас прогресивним. Значне покращення після трьох невдалих виступів, але все ще були деякі нестабільні моменти».


GOAL – 7/10


«У восьму річницю «Битви на «Стемфорд Брідж» він ледь не забив гол, подібний до того, що забив того вечора Еден Азар, але м'яч пройшов трохи вище воріт. У першому таймі був енергійним, але потім трохи згас».


90min – 7/10


«На початку гри влаштував Порро кошмари на своєму фланзі. Все ще молодий талант, але в його грі було багато позитивних моментів, він навіть продемонстрував кілька передач через все поле».