13 ноября 2009 19:11
5

Румынская компания приобрела права на матчи Премьер-лиги

Прем’єр-ліга самостійно реалізувала пакет телевізійних прав клубів-учасників для території Румунії, уклавши ліцензійну угоду з румунською мережею супутникового телебачення «Boom».

Відповідно до умов контракту, матчі Епіцентр Чемпіонату України, а також матчі Датагруп Кубка України сезону 2009/2010 рр. транслюватимуться наживо та у повторі на території Румунїї на каналі «Boom Sport Two». Румунські партнери Прем’єр-ліги обиратимуть для демонстрації від одного до трьох матчів кожного туру чемпіонату.
 

В рамках започаткованої співпраці прихильники футболу з сусідньої країни вже мали нагоду переглянути матчі Епіцентр Чемпіонату України, починаючи з 8 туру, так само як і матч національного Кубка «Шахтар» - «Динамо». 

Нагадаємо, що за перипетіями українського чемпіонату вже можна спостерігати у Росії на телеканалі «НТВ-ПЛЮС Наш футбол», а також у багатьох інших країнах світу завдяки супутниковому каналу «Інтер+».

Віталій Данілов, президент Прем’єр-ліги: «Популяризація українського клубного футболу за кордоном − один з важливих напрямків роботи Прем’єр-ліги. Інтерес румунського телебачення цілком природній − в нашому чемпіонаті грає кілька гравців національної збірної цієї країни. Сподіваюся, що матчі наших клубів знайдуть багато прихильників у Румунії. Ми продовжуватимемо працювати у цьому напрямку і − відкрию секрет − незабаром оголосимо про підписання великого міжнародного медіа-контракту з одним із лідерів світового спортивного маркетингу та медіа».

Коротка довідка. Мережа супутникового телебачення «Boom» (Румунія) входить до складу групи «DTH Television». Кількість власних каналів − 9, серед яких спортивних − 5, один з яких − формату HD (високої розподільчої здатності). Загальна кількість передплатників 200 000, канали мають змогу переглядати у 650 000 домогосподарств. «Boom» є бродкастером, зокрема, матчів Ліги Чемпіонів УЄФА, Чемпіонатів Англії та Португалії на території Румунії.
 

Ого
Та ця компанія мабуть Луческу і належить,буде сам себе показувать
Ооо! Неужели Премьер-лига станет наконец-то коммерчески выгодным проэктом?!
Румынская компания приобрела права на матчи Премьер-лиги Ох ну ни фига себе! Будут показывать в рубрике "Юмор".
Любят там Луческу! для них он СВЯТОЙ ЦЫГАН!!!