5 октября 2009 15:59
2

"Оболонь" стала официальным спонсором чемпионата Украины

Улюблене пиво українських футбольних уболівальників «Оболонь» стало Офіційним спонсором Епіцентр Чемпіонату України з футболу. Відтепер ТМ «Оболонь» є ближчою до шанувальників гри мільйонів.

Історія компанії «Оболонь» завжди була частиною історії українського футболу. Свого часу «Оболонь» підтримувала українську національну та молодіжну футбольні збірні та організовувала поїздку двох сотень українських уболівальників на Чемпіонат світу з футболу 2006 року в Німеччину. Незважаючи на кризові явища в Україні, компанія «Оболонь» завершила будівництво футбольного стадіону ФК «Оболонь», який стане тренувальною базою до ЄВРО 2012. Крім того, «Оболонь» активно підтримує дитячу спортивну школу «Зміна», де тренуються близько 600 дітей.

За умовами договору ТМ «Оболонь» отримала ексклюзивність представлення у своєму сегменті ринку. Починаючи з 9-го туру Епіцентр Чемпіонату України цей бренд буде представлений під час телевізійних трансляцій, на стадіонах клубів Прем’єр-ліги та у рекламній кампанії змагань у ЗМІ.

Віталій Данілов, Президент Прем’єр-ліги: «Те, що така компанія виявила бажання стати спонсором Прем’єр-ліги, говорить про те, що наш продукт є комерційно привабливим для потенційних партнерів. Ми сподіваємося на довгострокове співробітництво, яке збільшить фінансові можливості українського футболу».

Коментуючи подію, президент ЗАТ «Оболонь» Олександр Слободян повідомив, що компанія «Оболонь» завжди підтримувала футбол. «Безперечно, це спорт номер один в Україні, а вітчизняний чемпіонат стає все більш привабливим для всіх шанувальників. Ми дуже задоволені початком роботи із Прем’єр-лігою. Переконаний, що наша співпраця принесе багато користі та дасть поштовх для якісного розвитку футболу в нашій країні».

Во-первых,почему тогда "Эпицентр-чемпионат"? Во-вторых - лучше бы это бабло пустили на команду.
Фишка Данилова - набрать себе баллы! Он и собственник Оболони из БЮТа! :) Ха-ха и так все ясно! :) Удивили блин!!!