8 июля 2009 00:38
1

U-19: две победы над "Оболонью"

У понеділок, 6 липня, на тренувальній базі київського «Динамо» в Кончі-Заспі юнацька збірна України, яка продовжує підготовку до фінальної частини Євро-2009 (U-19), здобула перемоги у двох контрольних матчах проти столичної «Оболоні».

 

Корисні оглядини

Наставник «синьо-жовтих» Юрій Калитвинцев отримав змогу переглянути у справі всіх своїх підопічних, які зараз перебувають на зборі. Переважна більшість з них виходила на поле лише у одному поєдинку. А от Богдана Бутка, Сергій Люльку, Сергія Рибалку, Ігоря Чайковського та Дениса Гармаша тренер задіяв у обох спарингах.

 

Динамівський залп

У ранковому двобої українська збірна досягла успіху завдяки дублю динамівця Сергія Шевчука та голу його одноклубника Дениса Гармаша. У свою чергу «Оболонь» змогла відповісти двома влучними «пострілами». У повторній зустрічі команда, яка цього сезону здобула путівку до елітного національного дивізіону, так і не спромоглася вразити ворота підопічних Калитвинцева. Натомість юнаки втілили свою перевагу в два м’ячі. Їх записали до свого активу Дмитро Коркішко та Віталій Каверін − форварди «Динамо» і «Дніпра» відповідно.

 

Наступний спаринг − з «Олімпіком»

Збірна України тренуватиметься у Кончі-Заспі до 10-го числа. Потім після дводенних вихідних вона переїде до Донецька, де й базуватиметься під час континентальної першості. Нагадаємо, що фінальний турнір стартує 21 липня, а тижнем раніше українці проведуть ще один спаринг − з донецьким «Олімпіком». У груповому раунді Євро-2009 (U-19) суперниками господарів стануть словенці, англійці та швейцарці.

 

Матч №1

Україна (U-19) − «Оболонь» − 3:2

Голи: 1:0 Шевчук (15), 2:0 Гармаш (38), 3:0 Шевчук (54), 3:1 Гришин (70), 3:2 Рин. Валєєв (84).

Україна: Піцан (Базилевич, 46), Шматоваленко, Білий, Прилєпов, Бутко (Люлька, 46), Шахов, Рибалка (Чайковський, 46), Гармаш (Морозенко, 46), Картушов, Малін, Шевчук.

 

Матч №2

Україна (U-19) − «Оболонь» − 2:0

Голи: 1:0 Коркішко (45+1), 2:0 Каверін (60).

Україна: Левченко, Люлька (Бутко, 60), Парцванія, Логінов, Кушніров, Єременко (Чайковський, 60), Петров, Віценець (Рибалка, 82), Карноза (Гармаш, 77), Каверін, Коркішко.

родные не подкачайте!