21 октября 2024 10:29

Младен БАРТУЛОВИЧ: "Супряга заболела, от Бенито ожидали большего"

В. о. головного тренера луганської "Зорі" Младен Бартулович прокоментував домашню поразку в 10 турі УПЛ від криворізького "Кривбасу" - 0:1 на післяматчевій пресконференції.


- По-перше, хочу привітати "Кривбас" з перемогою. Дуже прикра поразка для нас. Рахую, що гра була до голу. Якби ми забили, може, першими... Було дуже багато можливостей вибігати в контратаки. Рахую, що ми дуже добре почали матч. Були моменти, які можна було реалізовувати і гра пішла б по-іншому. На рівному місці собі привезли гол. Потім стало дуже важко, бо "Кривбас" пішов в глибоку оборону і грав на контратаках. Ми намагалися вирівняти гру, але не змогли забити гол.

- Те, що "Кривбас" наприкінці гірше рухався, а ми додали, каже про те, що у нашої команди є потенціал?

- Так, у нас дуже великий потенціал і фізично ми готові. Тиснули "Кривбас", але не дотиснули.

- "Кривбас" краще зіграв в цілому. Погоджуєтесь?

- На мою думку, ми непогано вийшли на другий тайм, але той момент, де ми самі собі привозимо гол... Тут, може, був для нас якийсь шок неочікуваний, і у "Кривбасу" з'явилися одразу моменти. Але потім ми взяли м'яча під контроль і намагалися відігратися. Але не змогли забити. Моменти були, але реалізувати не вдалося.

- Ваш колега, Юрій Вернидуб, сказав, що "Зоря" найшвидша команда в УПЛ. Як вважаєте, в швидкості ви програли "Кривбасу"?

- Так, він правий, що в нас є дуже швидкісні гравці, ми намагаємося грати швидкими флангами. Були ситуації, де у нас теж були хороші контратаки і вибігання. Я не рахую, що ми програли в швидкості.

- Чому Беніто отримав лише 30 хвилин і де Супряга?

- Супряга захворів на цьому тижні, а Беніто відіграв 30 хвилин. Ми очікували більше від нього, більше тиску, більше гри, як другого нападника. У нього так і не було моменту, бо "Кривбас" грав дуже компактно в обороні, - цитує Бартуловича пресслужба "Кривбасу".